Legjobban mindenkinek a saját, természetes hajszíne áll jól ugye?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 18:27
2/9 anonim válasza:
Hát nekem nem.. eredetileg szőke hajam van, de ilyen unalmas piszkosszőke. Most vörös, és az sokkal jobban áll, a zöld szememhez és a fehér bőrömhöz.
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Ha így lenne nem bajlódnék festéssel. Én már azzal is megelégednék ha lenne valamilyen meghatározható színe, de az enyém az az igazi seszínű, átmenet a piszkosszőke, világosbarna, egérszürke között. Na ez az amilyet senki nem szeretne és ami senkinek nem áll jól. Élettelennek mutatja az arcszínt és a szemet, unalmas, csúnya, igazi "szürke-egér" effektus".
4/9 anonim válasza:
Nem mindig, de szerintem aki igazán szép és izgalmas egyéniség, az "szürke egér hajszínnel" is jól néz ki. Általában azoknak kell feldobniuk magukat, akik csúnyácskák, jellemtelen arcuk van korrekció nélkül.
5/9 anonim válasza:
Nekem szép, fényes középbarna hajam van. Sosem festeném be(csak ha őszülni kezdek), mert szerintem az összes hajfesték mű hatást kelt és emellett fénytelenné teszi a hajat.
25N
6/9 anonim válasza:
19:15-ös! Ha a megjegyzésedet nekem szántad (az előtted hozzászóló vagyok) akkor tévedésben vagy. Nem akarom magam fényezni mert hülyén venné ki magát de nem vagyok csúnyácska (sőt), a szépségiparban tevékenykedem, modell is voltam annak idején, de a hajszínem sajnos nem szép, ezzel szembe kell néznem. Hiszek a természetes szépségben, nincsen rajtam semmi mű, nem hordok kontaktlencsét és még szoliba sem járok. De ami előnytelen és tudsz rajta változtatni azt érdemes. Nem sokkal tér el az eredeti hajszínemtől a festett, néhány árnyalattal világosabb de nagyon sokat számít. Sokkal élettel telibb, ragyogóbb és jobban érzem magam így a bőrömben. Ennyi az egész.
7/9 anonim válasza:
Nem neked írtam a kommentet, hanem általánosságban, de mindegy..
8/9 anonim válasza:
Nekem nem. Az eredeti hajszínem fakó,csúnya barna,kb 1 árnyalattal sötétebbre festem és csodákat tesz vele:D
9/9 anonim válasza:
nem mindig. az egyik barátnőmnek seszínű, szőkés, meghatározhatatlan színű haja volt, most élénkvörös, és sokkal jobban áll neki. nekem sötétbarna a hajam, nagyon jó árnyalat, nem festetném be, max később,ha őszülni kezdek, de ez még messze van!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!