Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy...

Csak én gondolom azt, hogy egy fiatal lánynak/nőnek borotválnia kellene a lábát?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat, labat azert gyakran szoktak. De semmit sem "kell", legyen mindenki olyan amilyen akar. Nincs kenyszer semmire. Tetszik akinek tetszik, mindenkinek mas az izlese.
2011. jan. 7. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

"A szőrzet egy természets dolog, minden embernek van, akkor a nőknek miért kellene minden héten ezzel foglalkoznia???"

A természetben nincs fogmosás vagy zuhany sem. A civilizációban viszont én pl. minden nap borotválkozom, rendszeresen edzek hogy formában maradjak, fürdeni is szoktam, sőt, wc után kitörlöm. Csupa 'természetellenes' dolog. Isten hozott 2011-ben.

2011. jan. 7. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Borotválni semmiképp, de a gyanta, csipes, epiláló jó.

Én nem a pasik miatt csinálom, télen, a nadrág alatt, amikor senki nem látja, akkor is szeretem, ha szőrtelen a lábam. És máshol is. ;-)

2011. jan. 7. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Igazából lesz arom a divatmagazinok által támasztott elvárásokat.

nekem az ápoltság = tisztaság.

Ha magassarkút meg neccharisnyát vesz fel valaki, ahhoz tényleg jobb ha leszedi, de ha rövidgatyában van, akkor igazából kitérdekel. Ilyenkor télen havonta max 3x elég...

Oké, szörtelenítek én is, de nem vagyok hajlandó foggal-körömmel harcolni azért hogymindenhol csupasz legyen.

2011. jan. 7. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:08

Hát azért szerintem van különbség, ugyanis a szőrösség nem jár együtt a piszkossággal, de ha nem zuhanyzol vagy nem mosol fogat az már egészségtelen.

A kérdésre válaszolva:Rengeteg lány osztálytársam van, akinek szőrös a lába, vagy csak a vádlija szőrtelen( de az se mindig), télen nem hinném, hogy muszáj lenne(csak ha van barátod), nyáron azért úgy sokkal szebb, ha nincs rajta szőr, de engem nem érdekel, ha valakinek szőr van a lábán.

2011. jan. 7. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy nő nyáron szőrtelenítse a hónalját, alsó lábszárát, és a bikinivonalt. Ezen a 3 részen elegendő is.

Télen én sem figyelek mindig a szőrtelenítésre, bár a hónaljamat mindig leszedem, de a lábamat kb. havonta epilálom.

Nagy hülyeség, hogy a lányok mindenüket szőrtelenítik, még a combjukat és a karjukat is! Ezt óriási hülyeségnek tartom, főleg, miután nem is szőrös sok lány ott és állandóan borostás. A megerősödésről ne is beszéljünk...

2011. jan. 7. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!