Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én gondolom azt, hogy...

Csak én gondolom azt, hogy egy fiatal lánynak/nőnek borotválnia kellene a lábát?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 09:40
1 2
 1/16 nielindi ***** válasza:
vagy gyantázni, vagy epilálni.
2011. jan. 7. 09:42
 2/16 anonim válasza:
22%
Nem, nem csak te gondolod így. Sőt, nem csak a lábát, mindenhol! Egy nő szőr nélkül szép!
2011. jan. 7. 09:52
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Kellene? Nem, egyáltalán nem gondolom hogy kell, de nekem meg nem kell hogy tetsszen a szőrös láb. Kb. ennyi.
2011. jan. 7. 10:04
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Én is a csupasz lányokat szeretem. Adjon a külsejére, ha már egyszer velem van.
2011. jan. 7. 10:06
 5/16 anonim ***** válasza:
nem, nem csak te gondolod. sokan gondolják még. meg azok is sokan vannak, akik nem így gondolják.
2011. jan. 7. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Nézz körül, szinte minden lánynak szőrtelen a lába, szerinted akkor ők mit gondolnak? :D
2011. jan. 7. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Kell??? Hmmmm....

Akkor szerintem meg minden pasinak borotválnia kellene a mellkasát, lábát, a nemi szerve körül, a hónalját.....

Nem kell. Sőt! Van,aki csak kiszőkíti, de van, akit nem érdekel, ettől lehet még ápolt!

Hozzáteszem, én csupaszom szeretem mindenhol, de biztosan akad, aki nem, és ettől még nem ápolatlan!

Ahogy egy pasi sem ápolatlan attól, mert esetleg borostás, vagy szőrös valahol.

2011. jan. 7. 10:21
 8/16 anonim válasza:
90%

Nem csak te. Elég sokan. Amúgy engem például totál nem érdekel, se a hónaljszőr. A szeméremszőrzetet azért jobb rövidre vágni, de azt se kell csupaszra.

21F

2011. jan. 7. 10:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez már az ókori Rómában is szokás volt, hogy a nők szőrtelenítettek (kígyóméreggel, illetve ledörzsölték), szóval nem új keletű. Viszont én kibővíteném a kört, hogy egy fiatal lány inkább epilálja, vagy gyantáztassa magát. Én elkövettem azt a hibát, hogy bár 10 éves korom óta gyantáztattam magam (9 évesen jött meg, és sajnos nagyon szőrösödtem), 14 évesen átváltottam a borotvára, és négy évig borotváltam magam. Azóta úgy megerősödött, hogy hetente, de inkább hetente kétszer kell magam epilálni, és még így sem akar kikopni :( Szóval lányok, inkább fájjon, de ne legyen sűrűbb, és erősebb!
2011. jan. 7. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Emberek!!! Figyeljetek már ide! A szőrzet egy természets dolog, minden embernek van, akkor a nőknek miért kellene minden héten ezzel foglalkoznia??? Csak azért hogy a pasijuknak tökéletes legyen? A szőrös pasijuknak? An ne mááár, fiuk, ne legyetek már ennyire felületesek!
2011. jan. 7. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!