Lányok! Ilyenkor télen, mikor kevesebbet mutattok a lábatokból, mennyi időt fordítotok a lábápolásra?
Utolsó előtti!
A fürdés és pl. a szőrtelenítés két külön dolog!
Az egyik higiéniás, a másik esztétikai kérdés. Ha nem fürdesz előbb-utóbb elkaphatsz valamilyen fertőzést, bőrbetegséget, viszont attól még, hogy nem szőrteleníted a lábadat nem lesz semmi bajod.
Persze én is szőrtelenítem a lábamat, de nem tartom magamat azért igénytelennek, mert nem naponta borotválom le és télen van, hogy borostásan hagyom, mivel senki nem látja és nincs kedvem mindennap munka után még ezzel szórakozni. A körmömet pedig nem lakkozom ilyenkor, de nyáron sem mindig. Műkörmöm főleg nincs. Nem ezen múlik valaki igényessége.
Nem tudom miért van ez, érdekes... Mondjuk van egy tippem!
Miért azok találnak engem támadónak, akik nem bírnak odafigyelni alapvető higiénés elvárásokra. Amik magunk miatt elvárások, hangsúlyozom!!!
Kedves 20:35-ös!
Egyetemre járok, nappalira, autóval 60 km-re, emellett 12 órában pultos vagyok. Van egy vőlegényem és egy nagyim, akikkel élek, ezen kívül egy kutyám. Róluk teljes mértékben én gondoskodom (tiszta ruha, tiszta környezet, meleg étel minden napra...), úgy, hogy ha nekem erre az apróságra jut időm, akkor nem hinném, hogy másnak ne lenne...
Az időt okosan is be lehet osztani, csak egy kis sütnivaló kell hozzá, az viszont mindenképp, úgyhogy sajnálom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!