Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ilyenkor télen, mikor...

Lányok! Ilyenkor télen, mikor kevesebbet mutattok a lábatokból, mennyi időt fordítotok a lábápolásra?

Figyelt kérdés
Ha valami folytán meg kellene szabadulnotok a cipőtöktől illetve a zoknitól /harisnyától/ nem lenne számotokra kellemetlen? /félig lepattogzott körömlakk, töredezett köröm stb.../
2011. jan. 4. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Zselés körmöt a csizmába??? Atya ég!!! A műkörmöt lábra is felrakatják egyesek???
2011. jan. 4. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti!

A fürdés és pl. a szőrtelenítés két külön dolog!

Az egyik higiéniás, a másik esztétikai kérdés. Ha nem fürdesz előbb-utóbb elkaphatsz valamilyen fertőzést, bőrbetegséget, viszont attól még, hogy nem szőrteleníted a lábadat nem lesz semmi bajod.

Persze én is szőrtelenítem a lábamat, de nem tartom magamat azért igénytelennek, mert nem naponta borotválom le és télen van, hogy borostásan hagyom, mivel senki nem látja és nincs kedvem mindennap munka után még ezzel szórakozni. A körmömet pedig nem lakkozom ilyenkor, de nyáron sem mindig. Műkörmöm főleg nincs. Nem ezen múlik valaki igényessége.

2011. jan. 4. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:
A lábamat epillálom de ilyenkor csak átlátszóval festem a körmöm, nyáron sem hordok rövid nadrágot igy a lábápolásnál nem a ruha határozza meg hanem a napi/heti rutin.
2011. jan. 4. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért van ez, érdekes... Mondjuk van egy tippem!

Miért azok találnak engem támadónak, akik nem bírnak odafigyelni alapvető higiénés elvárásokra. Amik magunk miatt elvárások, hangsúlyozom!!!

2011. jan. 4. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:
*Legalább is nekem!
2011. jan. 4. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:
18:49 - már nincs rá idő. Lehet, hogy neked nincs más dolgod, mit plázákba járni, körmöt festetni, szőrteleníteni, de képzeld, vagy egy csoport, akik dolgoznak...
2011. jan. 4. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves 20:35-ös!

Egyetemre járok, nappalira, autóval 60 km-re, emellett 12 órában pultos vagyok. Van egy vőlegényem és egy nagyim, akikkel élek, ezen kívül egy kutyám. Róluk teljes mértékben én gondoskodom (tiszta ruha, tiszta környezet, meleg étel minden napra...), úgy, hogy ha nekem erre az apróságra jut időm, akkor nem hinném, hogy másnak ne lenne...

Az időt okosan is be lehet osztani, csak egy kis sütnivaló kell hozzá, az viszont mindenképp, úgyhogy sajnálom... :)

2011. jan. 4. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Én minden este bekenem fürdés után, a körmömet rendszeresen levágom, lereszelem, ha hosszú. Lakkozni nekem felesleges, mert ha felveszem a csizmát, egyből letörik a lakk. Szőrteleníteni télen ritkábban szoktam (de szoktam!).
2011. jan. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!