Nap Kérdése! Szerinted FIÚ vagy LÁNY . Van a képen?
"Ó, Te nagyon csúnya cicafiú! :-) Milyen buta vagy! :-) Mennyire idétlen! Egyelek is meg téged, hát persze! A 13-14 éves lánykák utánad futkosnak, miközben titkon azt remélik, hogy látnak ettől jobbat is. Életem, kis naiv... :-)"
akkor nem leszünk barátok?:S xDDDDDD
Úristen de jó, h én már nem vagyok ilyen kis 14 éves, és nem kell elviselnem ezt a korosztály testközelből ... Eszméletlen gyerekes és szánalmas, főleg így kívülállóként nézve.
Am szerintem ez a stílus tényleg nem jön be senkinek, max. az ugyaolyan (vagy még fiatalabb) korú lány egyedeknek, akik azt hiszik, most nagyon egyediek, pedig pont ettől lesznek tucatok.
"Nyugodtan pontozzatok le, "kedves" kérdező te is nyugodtan sértegethetsz, de akkor is elmondom a véleményem. Tényleg nem értem, hogy mit vártál. Ez egy kérdezős oldal, ahol az emberek elmondják a véleményüket. Úgy nagyjából végig olvastam az összes hozzászólást meg rá a válaszaid és lány létemre legszívesebben képen törölnélek. El nem tudom képzelni, hogy ki az akinek ez a stílus bejön. Én értem azt, hogy poénosan próbálod felfogni a dolgokat, meg meg is értelek egy részben, de próbálod ráerőltetni mindenkire a saját álláspontod, nem nagyon bírod a kritikát. Ha meg nem bírod minek teszel fel ide képet.
A kérdésre:Mindentől eltekintve a szemed nagyon szép, és még a hajaddal sincs semmi bajom és kb. 15-16 éves lehetsz."
hmm látom mély érzelmeket keltett benned ez a kérdés :DD
de konkrétan miért szeretnél képen törölni? :$
elvesztem a sorok között :p
nem vagy 1 kicsit agresszív ma :DD pedig nem is ettem meg a zsíros kenyeret xDD
http://www.youtube.com/watch?v=p0RmyKraCwM
véletlen nem az öcsédről és rólad készült a videó :')
xDDDDD
" engem spec nem zavart a stílusa, neméreztem sértőnek, sztem velem rendes volt :D (énvagyok aki aztírta h cicafiú :D)
sztem vicces amúgy a gyerek a maga módján, van szövege, én elkommunikálgattam itt vele :D
25L"
na végre valaki szeret :DDD *.*
ex cicalány (L) :D
"Úristen de jó, h én már nem vagyok ilyen kis 14 éves"
háth ja hogy múlnak az évek ... :S
reméljük azért még nem nyugdíjas bérlettel utazol a vonaton :D xDDD
sztem 15L
vagy már volt eredményhirdetés?:D
"excicalány"....:D menj a rákba..:D:D
az excicalány(25) :D
de amúgy milyen eredményre vártok? már megírta h fiú..:D
excicalány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!