Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nap Kérdése! Szerinted FIÚ...

Nap Kérdése! Szerinted FIÚ vagy LÁNY . Van a képen?

Figyelt kérdés

lehet tippelni hány az életkorra is

[link]

2011. jan. 4. 01:13
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

"Ó, Te nagyon csúnya cicafiú! :-) Milyen buta vagy! :-) Mennyire idétlen! Egyelek is meg téged, hát persze! A 13-14 éves lánykák utánad futkosnak, miközben titkon azt remélik, hogy látnak ettől jobbat is. Életem, kis naiv... :-)"

akkor nem leszünk barátok?:S xDDDDDD

2011. jan. 4. 21:21
 42/60 anonim ***** válasza:

Úristen de jó, h én már nem vagyok ilyen kis 14 éves, és nem kell elviselnem ezt a korosztály testközelből ... Eszméletlen gyerekes és szánalmas, főleg így kívülállóként nézve.

Am szerintem ez a stílus tényleg nem jön be senkinek, max. az ugyaolyan (vagy még fiatalabb) korú lány egyedeknek, akik azt hiszik, most nagyon egyediek, pedig pont ettől lesznek tucatok.

2011. jan. 4. 21:32
 43/60 A kérdező kommentje:

"Nyugodtan pontozzatok le, "kedves" kérdező te is nyugodtan sértegethetsz, de akkor is elmondom a véleményem. Tényleg nem értem, hogy mit vártál. Ez egy kérdezős oldal, ahol az emberek elmondják a véleményüket. Úgy nagyjából végig olvastam az összes hozzászólást meg rá a válaszaid és lány létemre legszívesebben képen törölnélek. El nem tudom képzelni, hogy ki az akinek ez a stílus bejön. Én értem azt, hogy poénosan próbálod felfogni a dolgokat, meg meg is értelek egy részben, de próbálod ráerőltetni mindenkire a saját álláspontod, nem nagyon bírod a kritikát. Ha meg nem bírod minek teszel fel ide képet.

A kérdésre:Mindentől eltekintve a szemed nagyon szép, és még a hajaddal sincs semmi bajom és kb. 15-16 éves lehetsz."

hmm látom mély érzelmeket keltett benned ez a kérdés :DD

de konkrétan miért szeretnél képen törölni? :$

elvesztem a sorok között :p

nem vagy 1 kicsit agresszív ma :DD pedig nem is ettem meg a zsíros kenyeret xDD

http://www.youtube.com/watch?v=p0RmyKraCwM

véletlen nem az öcsédről és rólad készült a videó :')

xDDDDD

2011. jan. 4. 21:36
 44/60 A kérdező kommentje:

" engem spec nem zavart a stílusa, neméreztem sértőnek, sztem velem rendes volt :D (énvagyok aki aztírta h cicafiú :D)

sztem vicces amúgy a gyerek a maga módján, van szövege, én elkommunikálgattam itt vele :D

25L"

na végre valaki szeret :DDD *.*

ex cicalány (L) :D

2011. jan. 4. 21:47
 45/60 A kérdező kommentje:

"Úristen de jó, h én már nem vagyok ilyen kis 14 éves"

háth ja hogy múlnak az évek ... :S

reméljük azért még nem nyugdíjas bérlettel utazol a vonaton :D xDDD

2011. jan. 4. 21:50
 46/60 anonim ***** válasza:

sztem 15L

vagy már volt eredményhirdetés?:D

2011. jan. 4. 22:27
 47/60 anonim ***** válasza:

"excicalány"....:D menj a rákba..:D:D

az excicalány(25) :D

2011. jan. 4. 22:30
 48/60 anonim ***** válasza:
no viragszalam, hirdessunk mar eredmenyt, mar eleg sok valasz jott.:)
2011. jan. 4. 23:33
 49/60 anonim ***** válasza:
na ja, írd le, mert ennek úgy sincs értelme, h vki leír vmit, te meg egyből elkezdesz belőle idézni, és vmi nagyon kreatív, szórakoztató és humoros válasszal jösz elő (érezd az iróniát)... örülök, h nem vagyok te .. magamat sem tudnám elviselni
2011. jan. 4. 23:40
 50/60 anonim ***** válasza:

de amúgy milyen eredményre vártok? már megírta h fiú..:D

excicalány

2011. jan. 4. 23:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!