Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nap Kérdése! Szerinted FIÚ...

Nap Kérdése! Szerinted FIÚ vagy LÁNY . Van a képen?

Figyelt kérdés

lehet tippelni hány az életkorra is

[link]

2011. jan. 4. 01:13
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

az h cicafiúk. ez nemelég baj?:D

nem férfiasak. csak ennyi

2011. jan. 4. 10:57
 22/60 A kérdező kommentje:

"az h cicafiúk. ez nemelég baj?:D

nem férfiasak. csak ennyi"

és akkor mit szeretnél ki legyen a képen?:)

1 szőrös valaki a majmok bolygójáról? :D

vagy 1 kigyúrt Arnold Swarzenegger? :d

hmm Arni bejönne nem?:D rá azért nem lehetne azt mondani hogy kispórolták belőle a tesztoszteront :DDD

2011. jan. 4. 11:04
 23/60 anonim ***** válasza:
fiú, 13-16 év
2011. jan. 4. 11:04
 24/60 anonim ***** válasza:
100%

nem, nemszeretem a szőröseket sem és a svarci féléket sem. egy normális, férfias vonásokkal rendelkező, férfias hajú, férfias öltözködésű pasit szeretnék.

értsd: normális ruhák, normális farmer egy normális pólóval, valamilyen pulcsival, sima, rövid hajjal, esetleg egykis zselével megigazíthatja ha szarul áll.

2011. jan. 4. 11:09
 25/60 A kérdező kommentje:

"értsd: normális ruhák, normális farmer egy normális pólóval, valamilyen pulcsival, sima, rövid hajjal, esetleg egykis zselével megigazíthatja ha szarul áll.

"

hm tehát 1 teljesen átlagos valakit szeretnél :)

reméljük megtalálod ^^,

2011. jan. 4. 11:19
 26/60 anonim ***** válasza:

már megtaláltam :D egy ideje...

nem kötöszködésből, de ugye nem gondolod h a cicafiú az nem átlagos? az összes korodbeli így néz ki, mert ez a divat :D

énmár ebből kinőttem hála az égnek...

2011. jan. 4. 11:20
 27/60 A kérdező kommentje:

"énmár ebből kinőttem hála az égnek..."

na egyszer akkor... még 76-ba 1 cicalány voltál? *.* :D

mer azt mondtad hogy kinőtted --> tehát 1x benne voltál (!) :D

amúgy nem tudom mennyire vagyok átlagos >.>

olyan valakivel mint én még nem igazán találkoztam

én vagyok az egyetlen szőke kétszemű fiú az osztályba :d

de a suliba sincs túl sok :D

2011. jan. 4. 11:32
 28/60 anonim ***** válasza:

"kétszemű fiú" mér a többieknek csajk egyszeműk van?:D

nem, nemvoltam cicalány 76ban akkormég nemis éltem :D ezzel arra akartam célozni h a tini korszaknak mindig van egy divatja és abban élnek és mindenki ugyanúgy néz ki. énis voltam tini úgyhogy énis tudom, csak amikor énvoltam annyi idős akkor nagyon szar volt a tini divat (mint most) úgyhogy én nem mentem ebbe bele mert neméreztem magamat jól azokban a ruhákban, nemis álltak jól, és nemis tetszettek.

2011. jan. 4. 11:34
 29/60 A kérdező kommentje:

" "kétszemű fiú" mér a többieknek csajk egyszeműk van?:D

nem, nemvoltam cicalány 76ban akkormég nemis éltem :D ezzel arra akartam célozni h a tini korszaknak mindig van egy divatja és abban élnek és mindenki ugyanúgy néz ki. énis voltam tini úgyhogy énis tudom, csak amikor énvoltam annyi idős akkor nagyon szar volt a tini divat (mint most) úgyhogy én nem mentem ebbe bele mert neméreztem magamat jól azokban a ruhákban, nemis álltak jól, és nemis tetszettek."

hát általába 1.. extrém esetbe 3 om :D

na szal kék szemet akartam írni :DD

amúgy nálunk is legtöbb fiúnak rövid haja van :)

jó van 1 rockerféle annak hosszú .d

na de ő nem számít xDDD

amúgy legtöbb lánynak tetszik, jó nem azt mondom hogy rám néznek és vizuális orgazmusok lesz xDD de szokták mondani hogy aranyos vagyok :$ :dd

nem is értem neked mér nem jön be :'( xDD

nah de sportolok testen azért ott látszik némi férfias vonás szóval nem vagyok reménytelen ugye?:DD

2011. jan. 4. 11:52
 30/60 anonim ***** válasza:

nemvagy reménytelen nyugi, majd úgyis kinövöd ezt a cicafiúságot és ha télleg sportolsz, szőke-kékszemű vagy akkor előbbutóbb jópasi lesz belőled, majdha feljebb nősz :D

a mostani korosztályodnak biztos bejössz, mer felvetted azt a stílust amiért majd minden csaj odavan...később úgyis kinövöd, lesz saját stílusod, és jópasi leszel

2011. jan. 4. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!