Nap Kérdése! Szerinted FIÚ vagy LÁNY . Van a képen?
az h cicafiúk. ez nemelég baj?:D
nem férfiasak. csak ennyi
"az h cicafiúk. ez nemelég baj?:D
nem férfiasak. csak ennyi"
és akkor mit szeretnél ki legyen a képen?:)
1 szőrös valaki a majmok bolygójáról? :D
vagy 1 kigyúrt Arnold Swarzenegger? :d
hmm Arni bejönne nem?:D rá azért nem lehetne azt mondani hogy kispórolták belőle a tesztoszteront :DDD
nem, nemszeretem a szőröseket sem és a svarci féléket sem. egy normális, férfias vonásokkal rendelkező, férfias hajú, férfias öltözködésű pasit szeretnék.
értsd: normális ruhák, normális farmer egy normális pólóval, valamilyen pulcsival, sima, rövid hajjal, esetleg egykis zselével megigazíthatja ha szarul áll.
"értsd: normális ruhák, normális farmer egy normális pólóval, valamilyen pulcsival, sima, rövid hajjal, esetleg egykis zselével megigazíthatja ha szarul áll.
"
hm tehát 1 teljesen átlagos valakit szeretnél :)
reméljük megtalálod ^^,
már megtaláltam :D egy ideje...
nem kötöszködésből, de ugye nem gondolod h a cicafiú az nem átlagos? az összes korodbeli így néz ki, mert ez a divat :D
énmár ebből kinőttem hála az égnek...
"énmár ebből kinőttem hála az égnek..."
na egyszer akkor... még 76-ba 1 cicalány voltál? *.* :D
mer azt mondtad hogy kinőtted --> tehát 1x benne voltál (!) :D
amúgy nem tudom mennyire vagyok átlagos >.>
olyan valakivel mint én még nem igazán találkoztam
én vagyok az egyetlen szőke kétszemű fiú az osztályba :d
de a suliba sincs túl sok :D
"kétszemű fiú" mér a többieknek csajk egyszeműk van?:D
nem, nemvoltam cicalány 76ban akkormég nemis éltem :D ezzel arra akartam célozni h a tini korszaknak mindig van egy divatja és abban élnek és mindenki ugyanúgy néz ki. énis voltam tini úgyhogy énis tudom, csak amikor énvoltam annyi idős akkor nagyon szar volt a tini divat (mint most) úgyhogy én nem mentem ebbe bele mert neméreztem magamat jól azokban a ruhákban, nemis álltak jól, és nemis tetszettek.
" "kétszemű fiú" mér a többieknek csajk egyszeműk van?:D
nem, nemvoltam cicalány 76ban akkormég nemis éltem :D ezzel arra akartam célozni h a tini korszaknak mindig van egy divatja és abban élnek és mindenki ugyanúgy néz ki. énis voltam tini úgyhogy énis tudom, csak amikor énvoltam annyi idős akkor nagyon szar volt a tini divat (mint most) úgyhogy én nem mentem ebbe bele mert neméreztem magamat jól azokban a ruhákban, nemis álltak jól, és nemis tetszettek."
hát általába 1.. extrém esetbe 3 om :D
na szal kék szemet akartam írni :DD
amúgy nálunk is legtöbb fiúnak rövid haja van :)
jó van 1 rockerféle annak hosszú .d
na de ő nem számít xDDD
amúgy legtöbb lánynak tetszik, jó nem azt mondom hogy rám néznek és vizuális orgazmusok lesz xDD de szokták mondani hogy aranyos vagyok :$ :dd
nem is értem neked mér nem jön be :'( xDD
nah de sportolok testen azért ott látszik némi férfias vonás szóval nem vagyok reménytelen ugye?:DD
nemvagy reménytelen nyugi, majd úgyis kinövöd ezt a cicafiúságot és ha télleg sportolsz, szőke-kékszemű vagy akkor előbbutóbb jópasi lesz belőled, majdha feljebb nősz :D
a mostani korosztályodnak biztos bejössz, mer felvetted azt a stílust amiért majd minden csaj odavan...később úgyis kinövöd, lesz saját stílusod, és jópasi leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!