Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nap Kérdése! Szerinted FIÚ...

Nap Kérdése! Szerinted FIÚ vagy LÁNY . Van a képen?

Figyelt kérdés

lehet tippelni hány az életkorra is

[link]

2011. jan. 4. 01:13
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

de még 1 darabig el vagyok így mint hal a szatyorba aztán majd meglátjuk :D

Sebestyén Balázs nak is félhosszú haja van még is férfias ;)

mert igazából én szeretem a hajam :d

nem nagyon szeretnék megválni tőle úgy hozzám nőt :DD

2011. jan. 4. 12:05
 32/60 anonim ***** válasza:

Felteszel magadról egy képet,és utána mindenkit sértegetsz aki megírja,hogy idétlen a kép..Akkor minek raktad fel?

HA nem bírod a kritikát akkor inkább ne csinálj ilyen hülyeséget..Mégis mit vártál? Hogy ezerrel dicsérik az idétlen hajadat!

2011. jan. 4. 12:31
 33/60 anonim ***** válasza:
fiú 16
2011. jan. 4. 12:36
 34/60 A kérdező kommentje:

"Mégis mit vártál? Hogy ezerrel dicsérik az idétlen hajadat!"

tudsz te ha akarsz

tessék kapsz cukrot :)

nem vagy 1 picit indulatos, ideges?:DD

mert akkor nyugtatót adok xD

amúgy melyik része nem tetszik? :D

2011. jan. 4. 14:13
 35/60 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan pontozzatok le, "kedves" kérdező te is nyugodtan sértegethetsz, de akkor is elmondom a véleményem. Tényleg nem értem, hogy mit vártál. Ez egy kérdezős oldal, ahol az emberek elmondják a véleményüket. Úgy nagyjából végig olvastam az összes hozzászólást meg rá a válaszaid és lány létemre legszívesebben képen törölnélek. El nem tudom képzelni, hogy ki az akinek ez a stílus bejön. Én értem azt, hogy poénosan próbálod felfogni a dolgokat, meg meg is értelek egy részben, de próbálod ráerőltetni mindenkire a saját álláspontod, nem nagyon bírod a kritikát. Ha meg nem bírod minek teszel fel ide képet.

A kérdésre:Mindentől eltekintve a szemed nagyon szép, és még a hajaddal sincs semmi bajom és kb. 15-16 éves lehetsz.

2011. jan. 4. 14:31
 36/60 anonim ***** válasza:

engem spec nem zavart a stílusa, neméreztem sértőnek, sztem velem rendes volt :D (énvagyok aki aztírta h cicafiú :D)

sztem vicces amúgy a gyerek a maga módján, van szövege, én elkommunikálgattam itt vele :D

25L

2011. jan. 4. 14:44
 37/60 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy ma csak én keltem bal lábbal de engem ez már ilyen szinten irritál.Na aztán nekem is teljesen mindegy azt csinál amit akar én csak elmondtam a véleményem :)
2011. jan. 4. 14:46
 38/60 anonim válasza:
fiú 17 *-*
2011. jan. 4. 16:21
 39/60 anonim ***** válasza:
fiú, 14
2011. jan. 4. 17:02
 40/60 anonim ***** válasza:
Ó, Te nagyon csúnya cicafiú! :-) Milyen buta vagy! :-) Mennyire idétlen! Egyelek is meg téged, hát persze! A 13-14 éves lánykák utánad futkosnak, miközben titkon azt remélik, hogy látnak ettől jobbat is. Életem, kis naiv... :-)
2011. jan. 4. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!