Nap Kérdése! Szerinted FIÚ vagy LÁNY . Van a képen?
de még 1 darabig el vagyok így mint hal a szatyorba aztán majd meglátjuk :D
Sebestyén Balázs nak is félhosszú haja van még is férfias ;)
mert igazából én szeretem a hajam :d
nem nagyon szeretnék megválni tőle úgy hozzám nőt :DD
Felteszel magadról egy képet,és utána mindenkit sértegetsz aki megírja,hogy idétlen a kép..Akkor minek raktad fel?
HA nem bírod a kritikát akkor inkább ne csinálj ilyen hülyeséget..Mégis mit vártál? Hogy ezerrel dicsérik az idétlen hajadat!
"Mégis mit vártál? Hogy ezerrel dicsérik az idétlen hajadat!"
tudsz te ha akarsz
tessék kapsz cukrot :)
nem vagy 1 picit indulatos, ideges?:DD
mert akkor nyugtatót adok xD
amúgy melyik része nem tetszik? :D
Nyugodtan pontozzatok le, "kedves" kérdező te is nyugodtan sértegethetsz, de akkor is elmondom a véleményem. Tényleg nem értem, hogy mit vártál. Ez egy kérdezős oldal, ahol az emberek elmondják a véleményüket. Úgy nagyjából végig olvastam az összes hozzászólást meg rá a válaszaid és lány létemre legszívesebben képen törölnélek. El nem tudom képzelni, hogy ki az akinek ez a stílus bejön. Én értem azt, hogy poénosan próbálod felfogni a dolgokat, meg meg is értelek egy részben, de próbálod ráerőltetni mindenkire a saját álláspontod, nem nagyon bírod a kritikát. Ha meg nem bírod minek teszel fel ide képet.
A kérdésre:Mindentől eltekintve a szemed nagyon szép, és még a hajaddal sincs semmi bajom és kb. 15-16 éves lehetsz.
engem spec nem zavart a stílusa, neméreztem sértőnek, sztem velem rendes volt :D (énvagyok aki aztírta h cicafiú :D)
sztem vicces amúgy a gyerek a maga módján, van szövege, én elkommunikálgattam itt vele :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!