Koronát kéne csináltatnom, de 6 fog 156 ezer ft . Lelkileg nagyon rosszul vagyok, nemtudok teljes életet élni. A TB nem támogatja . Részletfizetést nem adnak, mert BAR listan vagyok . Kérem ha valaki bármit tud, irjon. Nincs pénzem rá! Van ötletetek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 13:41
1/11 anonim válasza:
Szia! Elülső fogaidról van szó? A helyi dokival nem tudod megbeszélni, hogy engedélyezze a részletfizetést? Baráttól nem tudsz kölcsönkérni? Esetleg valami olyasmit eladni, amire nincs nagy szükséged? (Pl. ékszer). Gyűjteni nem tudsz rá?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, els fogakról van szó. Nem tudok senkitől sem kölcsönkérni, és ékszereim sincsenek . :( Nagyon el vagyok kenődve, mert emiatt nincs egy normális kapcsolatom , és munkát is nehezen kapok, pedig 25 éves vagyok .
2011. jan. 3. 13:45
3/11 anonim válasza:
szia! hogy lehet hogy ilyen fiatalon tönkrement a fogad? bár fogorvosom mesélt egy talán 24 éves lányról akinek teljes fogpótlást kellett felülre csinálni mert annyira tropa lett és nem figyelt, pedig ez nem két hét alatt alakul ki.
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nálunk családi dolog, mindenkinem tönkrementek a fogai . a nővéremnek is koronát kellett csináltatnia még évekkel ezelőtt, édesanyámnak is az van . De nem tudnak segíteni ők sem :(
2011. jan. 3. 13:54
5/11 anonim válasza:
Első vagyok. Mondom, próbálj olyan fogorvost keresni, aki részletre is megcsinálja.
6/11 anonim válasza:
rokonok sem tudnak támogatni? akár úgy hogy többen keveset? ez azért elég komoly dolog.
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Elég szegény család vagyunk, és senki nem tud támogatni, pedig már évek óta próbálok segítséget kérni tőlüük. De már nem bírom tovább . Mindenhol kiközösítenek, és már megszólalni sem merek társaságban sem. Próbálok olyan orvost keresni, aki részletre is megcsinálná, de eddig sehol sem jártam sikerrel .
2011. jan. 3. 14:05
8/11 anonim válasza:
A dokinak ha tudsz, adj valami zálogot! Óra, vagy kössetek szerződést, ha nem fizeted ki, övé lesz vmid. De akkor jól értem, egyáltalán nincsenek elöl fogaid? Bocsi, nem vagyok ilyenekben jártas.
9/11 A kérdező kommentje:
De igen, vannak fogaim, csak az első kettő között nagy a rés, mert letörött, és a mellette levők meg alapból olyan alakkal nőttek ki, hogy borzalmas. hegyesre nőttek a szép kockaforma helyett .
2011. jan. 3. 14:10
10/11 anonim válasza:
Kérj a háziorvosodtól beutalót egy pszichiáterhez, ha ő úgy véli, hogy neked ez tényleg lelki bajokat okoz, akkot ír erről egy igazolást és akkor fizeti a TB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!