Mennyire érdemes műkörmöt csináltatnom? Mivel jár ha egyszer csináltatok?
azt te tudod érdemes-e :)
a körmöd picit meggyengülhet alatta.
úgy történik nagyvonalakban, hogy a műkörmös megreszeli a körmöd felszínét ("felbolyhosítja") hogy tapadjon rá a cucc. ráken valami löttyöt ami segíti a tapadást és meggátolja hogy begombásodjon. utána attól függ milyen technikát választassz, felépíti a körmöt. ha nagyon rövid a körmöd valószínű tippes.zselés, vagy tippes-porcelán lesz belőle. az úgy történik hogy ráragaszt a körmöd végére egy tippet, és arra építi a zselét. ha picit hosszabb a körmöd akkor lehet sima épített is.
lenőni le fog, attól függ milyen gyordsan nő a körmöd. olyan 2-3 hetente érdemes újratöltetni.
leszedni a körmös le tudja, te is, de az veszélyes mert feltépheted a körmöd inkább ne próübálkozz vele. esetleg lenöveszteni tudod ha nem akarsz érte fizetni.
olyan 3-4 ezer forint körül már építenek zseléset szerintem.
szia,én most tanulom és magamnak pl úgy vettem észre az épített porcelán a legjobb, mert annak van oldószere, nemkell nagyon reszelni ha megakarok tőle szabadulni. ellenben a zseléknek (kivéve a spec leoldhatósat) nincs oldószere, meg a tip pl nekem sosem jön le maradék nélkül, mindig reszelgetni kell.
gyakorlatban anyagi helyzettől és a felrakott köröm tartósságától függ, ki milyen gyakran jár körmöshöz, ez manapság kb 2-4 hét.
van lehetőség saját köröm megerősítésére is, lehet üveg vagy selyemszálas megerősítést is kérni, írj egy üzit mailre ha konkrét kérdésed még van=)
szia
Nekem kb 2 évig volt műkörmöm, először zselé majd porcelán.
A tapasztalatok:
Négyhetente egyszer ott dekkolsz a körmösnél minimum másfél órát :) Viszont utána nem nagyon kell szórakoznod a körmöddel egy hónapig :)
Viszont nekem teljesen tönkrement a körmöm, az egyik körmös szépen befertőzött gombával, utána ekcémás is lettem a műkörömtől. Egy éve szedettem le végleg, most már kezd aránylag normálisan kinézni a körmöm, de még mindig elég gyenge.
Nagyon megbántam.
nekem is egy évig volt mindig szünet nélkül műkörmöm de nekem egyáltalán nem gyengítette meg (igaz nekem sose volt gyenge előtte se)
de tény hogy sokkal esztétikusabb mint egy csutkára levágott köröm. az is persze lehet ápolt,de egy műköröm mégis szebb :) 3 hetente szerintem elég járni,és különösebben vigyázni sem kell rá(persze hossztól függ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!