Hol érdemes tetoválást csináltatnom?
BUDAPEST!
Körülbelül mennyibe kerül és hol érdemes megcsináltatni a finger tattoo-t??
KÉP:
Én náluk tetováltattam (kettőt is és lesz még bőven):
Olcsók és jók is. :) Nekem Rita csinálta, de ahogy nézem ő már nem dolgozik ott. :(
Az első 2 leírt 2 elég precíz szalont.
És h az én véleményem ne húzzon szét a 2között. így annyit tudok mondani h mind2 jó szalon mind1 hova mész.
Az árát én 7-10e. ft-ra saccolnám.
18/F
Huhh én újpesti vagyok és nagyon örülök,hogy valaki berakta az a helyet,azt hiszem oda nézek el,mert én is nagyon szeretnék.Amúgy ennél az Újpestinél 1 órás meló 5 ezer ft,szóval 5 ezerből kijössz,mert megcsinálják félóra alatt azt a kis valamit.Külön tetszik,hogy lehet velük terveztetni.Azt hiszem megvan az a hely,amit már egy ideje kerestem,köszönöm! :)
Már csak azt kell majd kitalálniuk hogy egy úgymond csajos rózsás angyalszárnyas emlékezésről szóló tetováláshoz hogy fogják odafűzni a focit,Újpest FC-t,hisz ez a nagy szerelmem. :D Úgyhogy indulok is lassan meccsre. :P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!