Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tetoválást rögtön megcsinálják?

A tetoválást rögtön megcsinálják?

Figyelt kérdés

Első tetkó lesz és konkrét elképzelésem van hogy mit és hova akarok.

Bemegyek a tetoválószalonba és megmondom mit hová és rögtön neki is látnak,vagy majd vissza kell mennem,vagy hogy zajlik ez?

2011. aug. 28. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyilván időpontot ad...
2011. aug. 28. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Megbeszéltek egy időpontot.
2011. aug. 28. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Aha értem.Köszi :)
2011. aug. 28. 18:47
 4/8 LN09 ***** válasza:

Időpont... Sehol nem esnek neki az embernek. Ez nem egy olyan dolog, amit moströgtönazonnal csinálnak. Nem egy piercing, amit betesznek és ha nem tetszik kiveszed. Ez örökre ott marad. Ezért jól gondold meg mit szeretnél.

Nekem is vannak tetkóim, de mindegyiket időpontra csinálták.

2011. aug. 28. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Már bocs de ez hülyeség hogy csak időpontra,én ahol voltam normális tetkós szalonba nekem azonnal megcsinálták,csak arra kellett időpont ami nagyobb volt és több alkalommal kellett mennem.De amikor bent voltam és engem tetováltak közbe jött be másik vendég is és akkor választotta ki a mintát és ott helybe megtervezték neki és meg is csinálták!2 tetkós dolgozik abba a szalonba és nincs gond azzal hogy csak időpontra mert ha nincs más akit akkor tetoválnak vagy akkorra van időpontja akkor azonnal megcsinálják és csak annyit kell várnia míg kirajzolják normálisan.
2011. aug. 28. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van helye, akk akár azonnal is beülhetz, ha nincs, akk időpontot ad.
2011. aug. 28. 22:18
 7/8 LN09 ***** válasza:

Akkor az én tetkósom nem volt normális, hogy időpontot adott :D Hozzá elég sokan járnak, biztos azért mentem én is időpontra, meg mindenki más. Azért ha bejönnek egyszerre sokan, biztos nem csinálja meg kapásból mindenkinek.

Van aki időpontra dolgozik, van aki nem. Ennyi!

2011. aug. 30. 18:29
 8/8 LN09 ***** válasza:
Nekem a kisebb tetkókat is időpontra csinálták. Jó munkához idő kell!
2011. aug. 30. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!