Miért néznek ki a vidéki emberek máshogy mint a nagyvárosiak?
Figyelt kérdés
Általában első ránézésre meg lehet mondani, hogy az a csaj/fiú vidéki. És nemcsak a ruháik miatt mondom, hanem az arcvonásaik is "vidékiesek".
Természetesen nem mindenki és mielőtt még valaki belekötne ezzel nem azt mondom, hogy a városiak mind szépek és tökéletesek.
2011. jan. 3. 12:55
11/12 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de neked vannak előítéleteid a pestiekkel szemben. Akkor miről beszélünk? Mellesleg a vidékieket sem kell félteni. Ott is vannak sunyi, kétszínű emberek. De most nem is a viselkedésről volt szó. Egyszerűen sokszor meg lehet állapítani valakiről, hogy egy kicsi faluból jött. 10/9szer bele is trafálok és tényleg onnan származik.
Amúgy meg nekem semmi bajom a vidékkel, szeretek vidéki városokba, falvakba menni és ott kirándulni stb.
2011. jan. 10. 15:11
12/12 anonim válasza:
Hát ja. Végülis igazad van. De én gyakran hallok efféle véleményt másoktól, persze vidékiektől. "Utálom Pestet, mert ilyenek-olyanok az embeek..." Sokáig nem akartam hinni nekik naiv és tapasztalatlan fiatal lányként, de talán volt némi igazságuk. Persze igaz, hogy sokszor a vidékieket sem kell félteni. Csak gondoltam, hogy ez egy izgalmasabb témafelvetés lenne, mármint inkább erről filozofálni, hogy mi lehet ennek az előítéletnek vagy épp nem előítéletnek az igazi oka. És persze lehet az is, hogy neked ez kimaradt az eddigi ismereteidből.De elismerem, hogy külsőségekről volt szó, nem az emberi mentalitásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!