Önbizalom, és az intelligencia van az arcukra írva a városi embereknek.
2011. jan. 3. 13:08
2/12 anonim válasza:
Attól függ hogy értjük a vidéket?
Én Bács-Kiskun megye szívében lakok, Kecskeméten, most akkor az is vidék?
2011. jan. 3. 13:13
3/12 anonim válasza:
szerintem egy budapesti és egy nagyvárosi között nincs különbség, legalábbis külsőre. de a falusiakat és a nagyon kicsi városban élőket ki lehet szúrni. más stílusú az öltözködésük, sokan nem sminkelnek fele annyit se, mint a nagyvárosiak stb.
2011. jan. 3. 13:25
4/12 anonim válasza:
Egy nagyvárosban több impulzus éri az embert, elsősorban kulturálisan. Többféle dologgal találkozhatsz, mint egy szűkre szabott környezetben. Több stílus, több ember, több lehetőség, többféle gondolat és reakció. A város azonban inkább mennyiségi kategória, de lehetőségeiből fakadóan minőségi is. Nem véletlen, hogy a felvilágosultabb emberek és a demokratikus berendezkedés csírái is mind városokhoz, tehát egy szélesebb, nem pedig egy szűk közeghez kapcsolhatók. Stb., stb. lehetne még ragozni.
2011. jan. 3. 15:33
5/12 anonim válasza:
Én ezzel picit vitatkoznék egy 2000 fős faluban élek igaz csak 10 percre van innen a megyeszékhely. De szerintem itt a faluban is vannak okos értelmes emberek és a városban is bőven olyan aki kb tanyasinak néz ki. Szóval nem biztos, hogy egyből ki lehet szúrni. Pláne mostanába már mikor az emberek nagy részes 14-18 éves kora körülök közép és főiskola miatt nagy városokba kényszerül.
2011. jan. 3. 16:22
6/12 anonim válasza:
Én kisvárosi lány vagyok, de Pesten tanultam és éltem 3 évig. Borzalmas volt! A kollégium nevelőtanárai egytől egyig lezüllött alkoholisták voltak, Pest tele van hajléktalanokkal, koszos város, a pesti ember szokása, hogy a járdára szaratja a kutyáját, majd otthagyja meglepinek(ennyit az igényességükről). A pesti ember másik jellemzője, hogy idegbeteg, mindig rohan valahová, lökdösődik, káromkodik. Hidd el nekem, Pesten több lepukkant, bugyuta arcot látni, mint vidéken...
25N
2011. jan. 3. 21:15
7/12 anonim válasza:
Én pesti köcsögnek hívom őket. Pedig én is nagyvárosi vagyok de Pesten olyan szinten hülyék az emberek, hogy az már fáj, azt hiszik, hogy ők sz*rták a spanyolviaszt.
2011. jan. 3. 21:25
8/12 anonim válasza:
Én Bp-től lakok 15km-re, Pesten tanulok.
Azt mondom, hogy Pest sokkal jobb. Sokkal...többféle ember van. Sokkal több lehetőség. Rólam pl mindenki tudja, hogy "vidéki" vagyok, de először mindenki igazi budainak(nem pestinek) nézett. Jó, hát itt ahol lakom, kevesebb az ember, sokkal feltünőbb egy olyan ember, aki még Pesten sem olvad bele a tömegbe... :/
És miért zavar ha valaki siet valahová? Legyél igazi vidéki p*raszt és sz*rd le magasról... ;)
18L
2011. jan. 3. 21:34
9/12 anonim válasza:
Én csak a pestiek sunyiságát és kétszínűségét utálom. A külsejük meg marhára nem érdekel.
2011. jan. 10. 14:23
10/12 anonim válasza:
Előző lennék. Az előbb talán kicsit nyers voltam, de hidd el van igazság abban, amit írtam. A pestiek vagy nyíltan nagyképűek vagy sunyik és kétszínűek. Ezt többektől hallottam és tapasztalom is. Ja, és erre még büszkék is, mert ravasznak és agyafúrtnak hiszik magukat a többi vidéki "naivhoz" képest. Persze tisztelet a kivételnek, mert biztos akad olyan is. A kérdés kiírásból egyébként úgy vettem észre, hogy biztos pesti vagy, mert ők szoktak ilyen "ránézésre megmondom honnan szalasztottak" dolgon agyalni.Szerintem jobban tenné, ha nem a külsőre fókuszálnál és izgalmasabb kérdéseket írnál ki, például ilyet: Miért más a pesti ember (rosszindulat, kétszínűség stb.), mint a vidéki? Talán nagyobb sikere lenne a kérdéseidnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!