Vékony vagy ducibb? melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
inkább nagyon vékony legyen 1 lány mell nélkül:
vagy inkább 1 kis husival:
2011. jan. 2. 19:21
21/27 anonim válasza:
15:56 a te verzióda akkor inkább már a husisabbat választanám.Vagyis szerintem az pont megfelelő,az nem jó ha egy lányon nincs mit fogni! Ez az én véleményem!
22/27 anonim válasza:
15:56: az első nem vékony, hanem anorexiás, úgy néz ki, fogalomzavarral küzdesz. [link] A bal szélső vékony, a középső normál, a jobb szélső húsos. Nekem a bal oldali és a középső tetszik személy szerint.
23/27 anonim válasza:
Akit te linkeltél az semmivel se vékonyabb annál, mint akit én linkeltem, csak az "enyémen" nincsen izom.
24/27 anonim válasza:
Vagyis fordítva:) akit én linkeltem, nem vékonyabb annál, mint akit te.:)
Szerintem ez még nem "anorexiás" (aztán ki tudja, nem ismerem az életét, de nem néz ki úgy), egyetlen csontja nem látszik ki, csak nincs rajta semmi izom.
25/27 anonim válasza:
Az első ugy néz ki,mint aki nem evett egy honapja :D Anorexiás pics@.A második meg már kövér kategoria,és ezt a hölgyeményt választották egyik évben meg Miss Angliának :D Hülyék.Még szép,hogy az első körben kiesett.Az arca szép,de ennyi.
Szerintem igy néz ki egy igazi szép formás nőnek.Én legalábbis szeretnék ilyen alakot. :) Kiváncsi vagyok a fiúk véleményére. 23 /L
26/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!