Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vékony vagy ducibb? melyik...

Vékony vagy ducibb? melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

inkább nagyon vékony legyen 1 lány mell nélkül:

[link]

vagy inkább 1 kis husival:

[link]

2011. jan. 2. 19:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%
15:56 a te verzióda akkor inkább már a husisabbat választanám.Vagyis szerintem az pont megfelelő,az nem jó ha egy lányon nincs mit fogni! Ez az én véleményem!
2011. jan. 4. 16:21
 22/27 anonim ***** válasza:
15:56: az első nem vékony, hanem anorexiás, úgy néz ki, fogalomzavarral küzdesz. [link] A bal szélső vékony, a középső normál, a jobb szélső húsos. Nekem a bal oldali és a középső tetszik személy szerint.
2011. jan. 4. 16:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Akit te linkeltél az semmivel se vékonyabb annál, mint akit én linkeltem, csak az "enyémen" nincsen izom.
2011. jan. 4. 16:27
 24/27 anonim ***** válasza:

Vagyis fordítva:) akit én linkeltem, nem vékonyabb annál, mint akit te.:)

Szerintem ez még nem "anorexiás" (aztán ki tudja, nem ismerem az életét, de nem néz ki úgy), egyetlen csontja nem látszik ki, csak nincs rajta semmi izom.

2011. jan. 4. 16:28
 25/27 anonim válasza:

Az első ugy néz ki,mint aki nem evett egy honapja :D Anorexiás pics@.A második meg már kövér kategoria,és ezt a hölgyeményt választották egyik évben meg Miss Angliának :D Hülyék.Még szép,hogy az első körben kiesett.Az arca szép,de ennyi.

Szerintem igy néz ki egy igazi szép formás nőnek.Én legalábbis szeretnék ilyen alakot. :) Kiváncsi vagyok a fiúk véleményére. 23 /L

[link]

2011. márc. 10. 23:06
 26/27 anonim ***** válasza:

23:06-os: Láttad már bikiniben?

[link]

[link]

lehet, hogy velem van gond, de nekem ez még bőven nem csúcskategóriás

2011. márc. 12. 07:42
 27/27 anonim válasza:

Utolsó:Én egy szóval sem mondtam azt,hogy egy csucskategoriás nő,csak nekem tetszik a testalkata.A képen amit te belinkelték,azon pont elvan hízva egy kicsit,itt nekem sem tetszik.De volt olyan időszaka mikor nagyon jól nézett ki,nekem legalábbis tetszett...

[link]

[link]

2011. márc. 28. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!