Vékony vagy ducibb? melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
inkább nagyon vékony legyen 1 lány mell nélkül:
vagy inkább 1 kis husival:
2011. jan. 2. 19:21
11/27 anonim válasza:
A nagyon vékony.
A második kép az már a kövér kategória, és nagyon nem szép.
A kicsit husi az pl. egy 160 centis 60-63 kg -os lány.
12/27 anonim válasza:
Inkább a második.
Mondjuk az első szét van shoppolva, kiváncsi lennék milyen egyébként.
13/27 anonim válasza:
A második már kicsit sok,vagyis igazából aránytalan,mert a karja vékony,ellentétben a lábával..Ez zavarja meg az összképet,szóval közülük a vékonyabb:)
15/27 anonim válasza:
Szerintem is arányosan vékony. Már nem azért, de ha egy lánynak kis melle van, az mért lány mell nélkül bmeg?! Ha neked kis lábad van, nincs is lábad, te majom?!
16/27 anonim válasza:
A kettő között is van ám átmenet, ugyan lány vagyok, és nem vékony (inkább a kettő közi kategóriában vagyok én is), de női szemmel az első lányt választanám. (A második pedig nem a teste miatt lett duci szépségkirálynő, hanem mert csinos az arca...)
17/27 anonim válasza:
egyértelműen az első.
kit érdekel h nincsen melle, delegalább szép, formás, feszes a teste
18/27 anonim válasza:
a 2. szerintem már túlsúlyos de nem baj amúgy ha van mit fogni
19/27 anonim válasza:
Inkább a vékonyabb változat,a második képen túl sok rajt a husi :D
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!