Melyik jön be jobban, ha egy lányon van egy kevés amit lehet fogni, ha ducibb, vagy ha vékony és nincs mit fogni rajta?
Ez szerintem realitv. En kulfoldon elek, ott, ahol meglepoen szeretik a kerekebb noket.
En alkatombol adodoan soha az eletben nem leszek csontkollekcio es a combjaim sem lesznek Babrie hosszusaguak. Mo-n allandoan megszoltak a nagyobb kerek cici, lapos has-vekony derek es nagy popi kombinacioert. Allandoan szegyenlos voltam. Kovernek titulaltak en pedig azt hittem az is vagyok a jo fizikai eronletem ellenere.
Aztan egy barati tarsasagban elmentunk nyaralni ebben az esetben Miami, Floridaba. A pasik furtokben logtak rajtam a magyar szemmel gyonyorunek tartott ismeroseimet eszre sem vettek. En meg nem ertettem es nagyon kellemetlen volt. Azota hozzaszoktam. Elvezem, hogy szeretnek a pasik. Itt ugyanis udvarolnak a pasik!!!!
Mit akartam ezzel a rovid sajat sztorival mondani? Ez attol fugg, hol vagy eppen ebben a vilagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!