Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 160 cm alatti alacsony lányok!...

160 cm alatti alacsony lányok! Ti hogy "barátkoztok" a magasságotokkal? Szeretnétek magasabbak lenni? Mennyi lenne az?

Figyelt kérdés

Én 155 cm vagyok. Nőies, minden rendben, 45kilóval. De egy dolog hiányzik 5-10 centi. 17éves vagyok-leszek tavasszal.

Elvagyok keseredve, mert mindenki szinte legalább 160 centi, de átlagban mindenki 10-15 centivel magasabb nálam:(

Még talán növök 5 centit. Talán!

Titeket nem nyugtalanít ez? Hogy bírkótok meg vele? A pasik sem vesznek észre, mert nem vagyok velük szemmagasságban, na meg nincs hoszzú lábam se, hiába vagyok vékony. Már unom a magasarkút, abban görnyedek, alig emel valamit, és közben mellettem libegnek el a 165-170 centis barátnőim laposban.

Ti hogy álltok ezzel? Nem érzitek magatokat túl picurkának?

2011. jan. 1. 21:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Azért még reménykedek 4-5 centiben:)
2011. jan. 6. 19:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyébként állítólag ha gyakran végzel nyújtógyakorlatokat, akkor még nőhetsz pár centit. Lehet, hogy hülyeség, de szerintem próbáld ki nyugodtan. Ha magasabb nem is, legalább hajlékonyabb leszel;)
2011. jan. 7. 17:35
 23/26 A kérdező kommentje:
VaniliaHime, néztem már:) Te próbáltad, vagy valamelyik ismerősöd?
2011. jan. 7. 18:11
 24/26 anonim válasza:
61%

Én 17 éves vagyok és csak 153 cm -.-"

Egyáltalán nem szeretem.Pedig sokan mondták már hogy aranyos meg jól áll meg ilyenek.. :$ de akkor sem szeretem:D

És a fő mondat,amit minden alacsony lány megkap: A jóból nem adnak sokat...

2011. jan. 21. 18:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Igen, próbáltam:)

Vagy ezért vagy csak úgy alapjáraton, de 156 centiről (amennyi tavaly voltam), nőttem 158-ra. Nem egy nagy különbség, de kezdetnek nem rossz:)

Ráadásul most már le tudok menni hídba^^

2011. jan. 21. 18:36
 26/26 A kérdező kommentje:
VaniliaHime, gratulálok, és mennyi idős vagy, nem lehet hogy még növésben vagy? Vagy "nyúltál"?
2011. jan. 22. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!