160 cm alatti alacsony lányok! Ti hogy "barátkoztok" a magasságotokkal? Szeretnétek magasabbak lenni? Mennyi lenne az?
Én 155 cm vagyok. Nőies, minden rendben, 45kilóval. De egy dolog hiányzik 5-10 centi. 17éves vagyok-leszek tavasszal.
Elvagyok keseredve, mert mindenki szinte legalább 160 centi, de átlagban mindenki 10-15 centivel magasabb nálam:(
Még talán növök 5 centit. Talán!
Titeket nem nyugtalanít ez? Hogy bírkótok meg vele? A pasik sem vesznek észre, mert nem vagyok velük szemmagasságban, na meg nincs hoszzú lábam se, hiába vagyok vékony. Már unom a magasarkút, abban görnyedek, alig emel valamit, és közben mellettem libegnek el a 165-170 centis barátnőim laposban.
Ti hogy álltok ezzel? Nem érzitek magatokat túl picurkának?
de én is így vagyok..
14 éves vagyok és kb 158 cm vagyok..
én már megszoktam..
Én garantáltan észrevennélek, mert 164 cm magas srác vagyok. :-)
Ne kínozd magad a magassarkúval, teljesen felesleges.
A pici lányok tök aranyosak, szerintem nincs olyan férfi, aki ne szeretné őket.
Egyébként pedig Szendi Gábor: A nő felemelkedése és tündöklése c. könyvben olvastam, hogy a 158-160 cm-es nőket tartják a férfiak a legvonzóbbnak. Kutatták, hogy a férfiak szerint milyen az ideális nő és erre jutottak.
Úgyhogy nagyon közel vagy a tökéleteshez! ;-)
Első kommentelő nagy :DD még csak 14 és majdnem 160 cm...
Figyi, én 23 éves vagyok, 155cm. Volt, hogy sajnáltam, hogy ennyire alacsony vagyok, de már nem is törődök vele:)) Voltak pasijaim, lesznek is, ha elsőre nem is vesznek észre de másodikra biztos:D
Gondolom a Te ízlésed is más a fiúk terén mint a barinőidnek. Na, hát nem mindegyik srác bukik a magas csajokra. Van akinek a 'törpe' a gyengéje.
Én eddig csak lapos cipőket hordtam. Úgysem volt gond a pasizás. Most beújítottam 2 db magassarkút is:)
Igaz én pár centivel 160 felett vagyok, de tudom mit érzel. Velem is volt ez szó szerint kisebbségi komplexus, de inkább csak tinikoromban, amikor beindultak a hormonok.....jött a pasizás..stb.
Ne foglalkozz a méreteddel!! És ne kínozd magadat a magassarkúval, mert hosszútávon nagyon megbosszulja magát. Hidd el tudom, több éven keresztül csak abban tipegtem, és mára úgy szétment a bokám.... :(
Ha rád talál majd az igazi szerelem, nem az fogja érdekelni hogy hány centi vagy, hanem az hogy milyen ember vagy.
Csak példának írom, hogy az ismeretségi körben van egy "fura" házaspár: az asszony kb. 152, a férfi majdnem 2méteres.
Egyébként nőhetsz még kb. 20 éves korodig, én 19 évesen "nyúltam meg hirtelen" 4 centit.
De ha gondolod, olvassad el ezt a linket: [link]
Utolsó vagyok.
Sorry, lemaradt....
Szóval nézd meg a linket, hátha sikerül :)
26/L
Én 15 vagyok és kb.150cm :S Hát egyszer nem zavar,egyszer meg nagyon zavar.. azért zavar nagyon mert állandóan piszkálnak,hogy milyen pici vagyok :S meg a tapló srácok beszólnak,hogy:majd állva sz*psz ha lesz pasid -.-_" meg jönnek azzal,hogy "jaajj de cuki" de gáz hogy ekkora vagy...Aztán meg mikor kikérek valamit magamnak akkor meg:köcsög törpe-.-" Igen szeretnék magasabb lenni egy olyan 165-169cm de álmodik a nyomor :S
Nyugi én is elvagyok keseredve, mert én vagyok a legkisebb az osztályban azt jön utánam egy csaj aki 158cm :O Emiatt tök úgy érzem,hogy kevesebb vagyok mint bármelyik lány...
Múltkor is elmentünk sulilátogatásra és ahova én megyek még ott is a legkisebb csaj legalább 160-165 cm én meg ilyen törpe vagyok-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!