160 cm alatti alacsony lányok! Ti hogy "barátkoztok" a magasságotokkal? Szeretnétek magasabbak lenni? Mennyi lenne az?
Én 155 cm vagyok. Nőies, minden rendben, 45kilóval. De egy dolog hiányzik 5-10 centi. 17éves vagyok-leszek tavasszal.
Elvagyok keseredve, mert mindenki szinte legalább 160 centi, de átlagban mindenki 10-15 centivel magasabb nálam:(
Még talán növök 5 centit. Talán!
Titeket nem nyugtalanít ez? Hogy bírkótok meg vele? A pasik sem vesznek észre, mert nem vagyok velük szemmagasságban, na meg nincs hoszzú lábam se, hiába vagyok vékony. Már unom a magasarkút, abban görnyedek, alig emel valamit, és közben mellettem libegnek el a 165-170 centis barátnőim laposban.
Ti hogy álltok ezzel? Nem érzitek magatokat túl picurkának?
Figyelj, szerintem ne aggódj a magasságod miatt.
Én például valamiért odáig vagyok az alacsony Nökért és nem Én vagyok az egyedüli.
21/F
én 158 cm vagyok 17 éves.
2év alatt egészen pontosan 2 centit nőttem:D
az osztálytársaimtól meg kb mindenkitöl megkapom hogy Legalább én érzem meg utoljára ha esik az eső. mire ideáig leér az esö elpárolog.
meg aztis megkaptam hogy egy nő 170centitöl kezdödik.
hát tapasztalatok alapján (vagyis eddig csak olyan férfivel voltdolgom ) nagyon szerették hogy ilyen vagyok. az ágyban annyi mindent lehetet csinálni:)elképzeltem ugy hoyg vagyok 175 centi lennék ezeket nemtudtam/tudtuk volna:D ja és imádom a magassarkakukat a NAGYON magassarkukat kb képzelj el ugy mint sarah jessica parkert a sex és newyorkba, kb annyi cipöm van nekem is és annyira magasak. ha szereted meg birod ne foglalkozz ezzel, mert egy fasza magassarkuval bármikor lehet 170centi és nöies is csinossá formál. a 170 centi bnöid meg slattyogjanak utánad kispapucsban;)
Hé, nem szabad elkenődni, hogy alacsony vagy. Én 162 cm vagyok és meg vagyok elégedve vele, de voltam abban a helyzetben mint te mikor általános iskolás voltam. Rossz volt a tornasor végén állni, de utána elkezdtem keresgélni a neten és rábukkantam egyként dologra ami feldobott tejesen és megbarátkoztam akkor a magasságommal. Pl.: Mary-Kate Olsen, Kyle Minogue, Eva Longoria, Christina Aguirea, Madonna ők mind a mini nők táborát erősítik és nézd meg mindegyik boldogul sőt kapkodnak utánuk (kivéve akiért nem). Ne szomorkodj, hogy alacsony vagy, tudod mennyi előnye van ennek? Nem kell görnyedezned, amiért colos vagy. Nem kell lehajolnod ha egy fa alatt vagy bármi alatt kell elmenned ellentétbe azokkal akik magasak. Nem kell kétszer is átgondolnod ha magas sarkút veszel fel és nem lesz gondod a párválasztásban mert nem leszel magasabb a pasinál hanem pont ideális lesz. Amúgy is az a jó ha a lány alacsony a fiú meg magas. Egy a lényeg, próbálj meg előnyt kovácsolni a magasságodból és fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Változtatni úgy se tudsz, de tönkre teheted az életedet vele ha egész végig ezen rágódsz. A magas sarkút meg hajitsd be a sarokba és csak akkor vedd fel ha nagyon muszáj, egyébként meg ne mert akkora bügyköd lesz mint a Nagyfiúkban a nagyinak.
17/l
Én 16 évesen vagyok 158 centi. Én szeretem a magasságomat, nem is nagyon szeretnék magasabb lenni. A fiúknak is bejövős egy ilyen picurka lány. :-)
Engem nem is hurcoltak meg érte soha, inkább jöttek oda, hogy "Jajj, de cuki!"
Tetszek magamnak úgy, ahogy vagyok. :-)
Én 156 cm vagyok, 22 éves.
De, kicsinek érzem magam, irigylem a modellalkatú lányokat, mert én soha nem lehetek olyan. Jaj, meg a felső polcot nem érem el; sem itthon, sem a boltban. De az emberek segítőkészek, eddig bárkit megkértem, szívesen segített levenni a boltban a dolgokat. Meg még valami, mivel ilyen kicsi vagyok, majdnem mindenben valami lehetetlen méretű ruhadarab kell, amilyeneket csak elvétve találni.
De ezek csak kellemetlenségek, amik vannak, de semmit az ég világon nem tudok velük kezdeni. Szoktam én nyafogni, hogy jajjdejó lenne magasabbnak lenni, de nincs mögötte világfájdalom. :) Ekkorára nőttem, ezt a lapot osztották és kész. :)
Ui.: vehetek gyerek és felnőtt ruhát is. A gyerek néha ugyanaz, mint a felnőtt, csak olcsóbb :)
Épp ez az:( Nem szépek, nem NŐK nagybetűsen, hanem csak aranyosak.
A fiúknak hogy tetszik az, ha "learanyosozzák" őket mondjuk a férfias jelző helyett?
Én 160 centi vagyok és 25 éves. Szerintem nincs igazad. Ha a pasik nem néznének nőnek akkor nem forognának utánam. Sőt többször is megesett hogy leszólított egy srác az utcán, de olyan is, hogy jó nőnek neveztek illetve utánam fütyültek. :)
Nem lennék magasabb, a párom 188 centi és imádja, hogy ilyen picire nőttem. :)
156 centi vagyok, már évek óta egy centit sem nőttem. Őszintén? Örülök neki. Valahogy nem zavar a magasságom... bocs, az alacsonyságom. Szerintem egy alacsony, szép nő teljesen más, mint egy magas, szép nő, de nem kevesebb (se több). Nekem is gyakran mondják, hogy "de pici" vagy és ehhez hasonlóak, de csak mosolygok. Véleményem szerint a pasik kedvelik a pici nőket, nekem ilyen szempontból még semmi hátrányom nem származott:)
Viszont csak úszógumival mehetek be a gyerekmedencébe is:/
Na jó, ez utóbbi (nem túl eredeti) vicc volt:)
Légy büszke magadra;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!