41/60 A kérdező kommentje:
Nem tudom, biztos megvan rá az oka. Én nem szoktam bántani, inkább irok neki valami vígasztaló szöveget.. Mindenki lehet ilyen helyzetben, most ez a barátnőm is ilyen helyzetben van. Nem könnyű vele.. De ahogy kilábal ebből az ember, jobb lesz. Emiatt szerintem nem kell senkit utálni, mert elég nagy gond tud ez lenni.
2010. dec. 28. 18:28
42/60 anonim válasza:
Az önsajnáltatás sosem vezet jóra.
43/60 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván, de akkor se kell másokat bántani.
2010. dec. 28. 18:34
44/60 anonim válasza:
Az internet ilyen. Arc nélkül nagy az emberek többségének a pofája. Ezzel nem lehet mi tenni, tudomásul kell venni.
Mellesleg, ha ez a képen tényleg nem sansa, akkor bizonyára meg mered mutatni a nevedet.
45/60 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem egy barátnőmről, ahogy azt már irtam.
2010. dec. 28. 18:39
46/60 sasna válasza:
nem értem, h mi a jó abban, h vki ócsárol engem, h ilyen, meg olyan vagyok.. remélem egyszer ti is csalódtok majd, megnézem akkor h fogtok viselkedni.. :S
47/60 anonim válasza:
Ez tényleg sasna már egy másik kérdéshez is kirakta ugyanezt a facebookos képet:D Ez a szánalmas h nem meri magát felvállalni, és még irkál is választ magának:D
A kérdésre válaszolva: Van benne vmi sunyiság, és legalább 30nak néz ki. Nekem ellenszenves, de ezt csak női szemmel mondom.
48/60 anonim válasza:
Szia kérdező! Nincs miért aggódnia a barátnődnek, biztos, hogy lesz barátja, mivel egyáltalán nem néz ki rosszul sőt...:) De sajnos én már ba..hatom mert 27 éves vagyok. 27/f
49/60 anonim válasza:
sasna, látom megsértődtél a horoszkóp miatt. :)
50/60 anonim 

válasza:

Elég csini, ne aggódjon a barátnőd, a legtöbb sztár is így néz ki smink nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!