11/60 anonim 

válasza:

Mindenkinek más jön be.Volt barátomnak pl tuti bejönne,oda van a szőke hajú,világos szeműekért,akik soványak.
Nos szőke se és vékony se vagyok,valószínűleg ezért dobott engem. :) Így hát van akinek bejönnek az ilyen lányok.Ő pl 28 éves és tuti oda lenne érte. :)
18L
12/60 A kérdező kommentje:
Ez a ballagásos képe, azért van így kisminkelve.
2010. dec. 28. 17:45
13/60 anonim 

válasza:

Szerintem szép lány, teljesen átlagos, bár egy egész alakos kép jól jönne, hogy lássuk, hogy milyen a testalkata is.
14/60 anonim 

válasza:

Szerintem aranyos.Külsőleg abszolút nincs vele semmi baj.
Kedvesnek tűnik,de ismeretlenül nem tudok véleményt mondani a belső tulajdonságairól.:)
21/f
15/60 A kérdező kommentje:
Mit értetek az alatt, hogy átlagos?
2010. dec. 28. 17:46
17/60 A kérdező kommentje:
Csak mert totál el van kenődve, mert pár hete szakítottak a pasijával, és attól fél, hogy neki már soha többet nem lesz senkije.. :(
2010. dec. 28. 17:49
18/60 anonim 

válasza:

mit kell azon magyarázni, hogy átlagos? Átlagos és kész. Se nem ronda, se nem szépségkirálynő.
19/60 A kérdező kommentje:
Akkor linkelj te olyan képet, aki szerinted szép!
2010. dec. 28. 17:50
20/60 A kérdező kommentje:
Ja, és kort is irjatok! Köszi..
2010. dec. 28. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!