Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a csajokról? Mondanátok mindegyikről véleményt? Melyik tetszik nektek a legjobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 28. 16:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
a 2 utolsó szép, a többi műanyag
2010. dec. 28. 17:19
 12/33 A kérdező kommentje:

köszi az eddigieknek:) van itt még pár kép...mert mondták h ennek az arca annak meg amaz nem látszik stb. szerintetek milyenek a képek? vélemények?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 28. 17:20
 13/33 anonim ***** válasza:
48%

jesszusom az a 3. :D az miiiiiii...:D:D borzasztó.

a 4. egyenesen ijesztő.

az első ari

a 2.ból semminemlácccik csak a feje teteje...

az 5. meg...hát nemtom...kicsit tömör

2010. dec. 28. 17:31
 14/33 anonim ***** válasza:

fotosoppolt a fény....:D:D:D:D

ha nagyon süt a nap és te telibe állsz neki ablakon keresztül akkor az ilyen lesz

2010. dec. 28. 17:32
 15/33 anonim ***** válasza:

énmér a régi képekről írtam véleményt

most megnéztem az újjakat. itt az uccsó a régiben a 3. ittis borzalémas, nincsmit tenni, ez ilyen :D reméljük nemez vagy te :D

2010. dec. 28. 17:33
 16/33 anonim ***** válasza:

ma 17:32: Légyszíves tanulj meg szöveget értelmezni :)

Ott van egy vesszö te okostojás :)

2010. dec. 28. 17:39
 17/33 A kérdező kommentje:
hahahaha nem hála istennek, nem az vagyok én:D köszi az eddigi véleményeket, írhattok még:)
2010. dec. 28. 17:39
 18/33 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a cicás tetszik a legjobban.
2010. dec. 28. 17:40
 19/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is szép az a lány aki a cicát "szorongatja":D

Olyan természetes és tiszta az arca.Igaz,hogy fogyhatna egy kicsit,de Ő a legszimpibb.Aranyosnak tünik.

A többi egoista és nem is szépek.Főleg az csúnya aki a fejeket vágja,de a szőke se szebb...

2010. dec. 28. 18:28
 20/33 anonim ***** válasza:
73%

1. Duci, nem egy szépség, lehet vagy 13 éves, és a pulcsija alapján nincs ízlése. Okoskodó feje van.

2. Fúdeművészivagyok-beütésű lány. Talán szép lenne, ha látszana az arca. Gondolom kicsit buta, mert az önkioldót nem találta meg a telefonján vagy a fényképezőjén :)

3. Retardált pózer és buta is. Nuku önkioldó, divatos csücsörítés és tükörben pózolás, hát grat. Intelligenciaszintje valahol mínuszban.

4. Látom az önkioldót ő sem lelte meg, még egy buta lány... Egyébként unott fejet vág, és előnytelen a póz, lófejűnek és nagy orrúnak tűnik.

5. Nahát, megkért valakit hogy fényképezze le!! :) A legtöbb esze neki van, az tuti. Csak ez a vigyorgok mint a hülyegyerek és talicskán tolom a halálra etetett kutyuskámat dolog ront az összképen. Igazából olyan valódi, butap*csás vigyora van, de ég ő tűnik a legnormálisabbnak az összes közül.

2010. dec. 28. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!