Melyik műköröm jobb?
2010. dec. 26. 23:32
11/17 anonim válasza:
Jaj, nem tudom kinek tetszenek azok a boszorkányos hosszú körmök. Bele se merek gondolni, mit csinál reggel a wc-n velük:)) Akkor már inkább a második. Amúgy miért nem tetszik inkább a szép természetes mandula alakú köröm. Nekem is olyan volt mikor műkörmöm volt. Soha nem volt ilyen hülye formái:)
12/17 anonim válasza:
ha mindenképp választani kell, akkor az 1.
de tényleg mindkettő iszonyú ronda (pedig semmi bajom amúgy a műkörömmel, ha szépen van megcsinálva és igényes, de ezek nem olyanok)
13/17 anonim válasza:
mindkettő nagyon ronda! legjobb mindenből az ápolt és természetes.. majd meglátod!
14/17 anonim válasza:
egyik sem,de ha muszáj akkor a 2.
15/17 anonim válasza:
2.
Inkább csináltass akármilyen színeset, csicsásat, mint azt a hegyeset.
Amúgy nekem csak az ilyen tetszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!