Melyik műköröm jobb?
2010. dec. 26. 23:32
1/17 anonim válasza:
egyikse tetszik de akkor már a 2.:)
2/17 anonim válasza:
Az első képen ami vízszintesen van, a másodikon pedig amelyiken a gyűrű van. Randa mind.
4/17 anonim válasza:
egyik se, de akkor már nekem is a 2. utálom azokat a hegyes körmöket. szerintem egyik sem szép és a másik ezzel az ember hogy tud bármit is csinálni? mert egy rendes nő vezet háztartást. és ezek a körmök szerintem tizenéveseknek nem valók.
5/17 anonim válasza:
Mindkettő csúnya, de akkor már inkább a második, mert ezektől a hegyesektől a hideg kiráz.
De miért kell ilyen ronda rózsaszínt???? Annyi szép műköröm van....
6/17 anonim válasza:
Mindenképpen a második! Az a hegyes rémség iszonyatos! Csicsás is, a hideg kiráz tőle.
A második is elég extra, de mégis normálisan néz ki.
8/17 anonim válasza:
első se szép de inkább az a második nagyon csúnya
10/17 anonim válasza:
En megmondom oszinten hogy ilyen undorito mukormoket meg eletemben nem lattam.Szerintem ne valaszd egyiket sem.Es komolyan gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!