Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy 12 évesen...

Nagyon gáz hogy 12 évesen 80C-s mellem van? :D

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 18:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem gáz, és nem is biztos hogy lógni fog, ez gén függő. Vagyis még nem biztos..
2010. dec. 28. 15:41
 32/35 anonim ***** válasza:
14:33, nekem is 70d a méretem, de nem látom nagynak... sokkal inkább már e kosár kellene... kérdező, nem rendkívüli ez a méret ennyi idősen, de figyelj rá, hogy jól válassz melltartót, tehát, hogy tényleg tartson is. akkor kevésbé fogja húzni a hátad.
2010. dec. 28. 15:59
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

12 évesen nekem is ekkora mellem volt.. méghogy nem nő.. nézz meg most!

[link]

2010. dec. 28. 17:01
 34/35 anonim ***** válasza:

xD

1. Ez nem jó, inkább csúnya, esetleg az olyan fiúkat vonzod majd, akik nem akarnak semmit, csak megerőszakolni...

2.Mivel a kérdésed végén smiley van, gondolom az irigykedő válaszokat vártad, és csak vagánykodni akarsz.

3. Inkább annak örülnél ha nagyobb korodban, amikor majd fontosabb lesz a mell, akkor lenne szép, feszes melled. Én férfi létemre nem szeretem a nagy melleket. Inkább a kisi, nem zsíros, feszes melleket szeretem.

4. 12 évesen mindenki lesz@rja, hogy mekkora a melled. Mit akarsz? Lefeküdni valakivel? Vagy mi? Inkább azzal foglalkoznál, hogy jó jegyeid legyenek. még csak 12 éves vagy. Egy kislány. Majd 10 év múlva kívánni fogod azt, hogy bárcsak kisebb lenne a melled, vagy, hogy később nőtt volna nagyra. Hidd el :)

5. Szerinted a melled méretét fogják nézni, ha duci vagy? O.o Lehet, hogy csak zsíros a bögyöd. Foggyál le, akkor kisebb lesz a melled is. Sokkal fontosabb, hogy jó súlyban légy, mint a melled.

6. Ne azt írd le, hogy mekkora melltartót hordasz, mert valószínűleg nem jó a méretezés. Ha meg jó, akkor így áll benne: [link]

Úgyhogy szerintem tanulj, ne menőzz! Nem vagy nagy! :P

19/F

2011. jan. 10. 16:04
 35/35 A kérdező kommentje:
Nah akkor még leírom ötödjére is hogy nem menőzni akarok kedves utolsó :) nagyon jó jegyeim vannak. és nem zsírosak sem lógósak a "bögyeim" és csak érdekelt hogy TI mit gondoltok.. köszönöm szépen ;)
2011. jan. 11. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!