Nagyon gáz hogy 12 évesen 80C-s mellem van? :D
kérdező nyugi:)
aki itt vergődik hogy hogy fog lógni a melled, az csak irigykedik,mert tudja h valószínűleg sosem lesz akkora melle mint most neked. amúgyis az ő mellük is lógni fog. ugyanakkora esély van rá.
13 évesen már nekem is ekkora mellem volt:)
(le lehet pontozni)
Nem bántásból, vagy féltékenységből írom:
Kövér vagy? Vagy legalább molett? Mert azok szoktak hordani 80-as melltartót, mert az azt jelenti, hogy 80-82 cm a mell alatti vonalad.
Ha meg nem vagy telt, akkor bizonyára rossz méretet hordasz.
És a "C"-s kosár egyáltalán nem nagy. Az olyan átlagos. 14-15 éves koromban én is "c"-set hordtam, aztán egyáltalán nem voltak különösebben nagy melleim. Mos hordok 70/D-set, és most már azért feltűnően nagyon a melleim (főleg azért, meg ugye a mell alatti vonal 70, és így nagyobbnak látszik a mellem)
Szóval ebből csak azt akartam mondani, hogy magának a mell méretének nincs köze a melltartó méretének az első számához, csak a betűhöz, a kosármérethez. A melltartó méretében a szám-rész a mell alatti vonalat jelöli.
Aztán ki tudja, lehet, hogy csak rossz méretet hordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!