Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy 12 évesen...

Nagyon gáz hogy 12 évesen 80C-s mellem van? :D

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 18:57
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Már megjött. 2 éve szal sztem haggyuk:D
2010. dec. 27. 12:10
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Gáz!
2010. dec. 28. 13:47
 23/35 anonim ***** válasza:
23%

kérdező nyugi:)

aki itt vergődik hogy hogy fog lógni a melled, az csak irigykedik,mert tudja h valószínűleg sosem lesz akkora melle mint most neked. amúgyis az ő mellük is lógni fog. ugyanakkora esély van rá.

13 évesen már nekem is ekkora mellem volt:)

(le lehet pontozni)

2010. dec. 28. 13:53
 24/35 A kérdező kommentje:
köszönöm akik normális választ adtak és azoknak is akik kevésbé normálisakat:D
2010. dec. 28. 14:03
 25/35 anonim ***** válasza:
nem,nem gáz,sőt.A többi lapos,horpadt mellkasú meg csak irígykedik.Én 23 éves vagyok és nagyobb a mellem mint a tied és nem lóg.Megfelelő melltartó és torna(picit).Ja a képes csajszi->ha már a melleiddel "kérkedsz"ne szilikonos mellről rakj be képet!Szval,domboríts büszkén!
2010. dec. 28. 14:07
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy ciki, vagy nem - mert úgysem tehetsz ellene egyenlőre -, hanem inkább az, ami ezután vár rád. A lógásnál ugyanis sokkal kellemetlenebb dolgok is történhetnek: pl. istentelenül fog fájni a hátad és más szerveid hogylétét is be fogja árnyékolni. Épp ezért fordulnak sokan a mellkisebbítéshez, amihez te még fiatal vagy, de ha tovább nő, lehet, hogy egyszer majd muszáj lesz... (Anyósom is olyan görbe miattuk, hogy rossz ránézni...)
2010. dec. 28. 14:09
 27/35 A kérdező kommentje:
....Már most is szokott fájni a hátam.. a derekammal pedig még orvosnál is voltam :/ akkor ezért fájhat?:S
2010. dec. 28. 14:21
 28/35 anonim ***** válasza:

Nem bántásból, vagy féltékenységből írom:

Kövér vagy? Vagy legalább molett? Mert azok szoktak hordani 80-as melltartót, mert az azt jelenti, hogy 80-82 cm a mell alatti vonalad.

Ha meg nem vagy telt, akkor bizonyára rossz méretet hordasz.

És a "C"-s kosár egyáltalán nem nagy. Az olyan átlagos. 14-15 éves koromban én is "c"-set hordtam, aztán egyáltalán nem voltak különösebben nagy melleim. Mos hordok 70/D-set, és most már azért feltűnően nagyon a melleim (főleg azért, meg ugye a mell alatti vonal 70, és így nagyobbnak látszik a mellem)

Szóval ebből csak azt akartam mondani, hogy magának a mell méretének nincs köze a melltartó méretének az első számához, csak a betűhöz, a kosármérethez. A melltartó méretében a szám-rész a mell alatti vonalat jelöli.

Aztán ki tudja, lehet, hogy csak rossz méretet hordasz.

2010. dec. 28. 14:33
 29/35 anonim ***** válasza:
Ja, és L/19 :)
2010. dec. 28. 14:35
 30/35 A kérdező kommentje:
kicsit teltebb vagyok :)de most azon vagyok hogy lefoggyak:D
2010. dec. 28. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!