Nagyon gáz hogy 12 évesen 80C-s mellem van? :D
nekem is ekkora volt, én akkor is szerettem:)
amúgy igaza van egy előbbi kommentelőnek, 20évesen sajnos tényleg lógni fog, nekem is lóg, 20 éves vagyok. nem vészes, kb ennyire:
kicsi kép, de talán látszik.am melltartóban nagyon szépek, kb ilyenek:
am nekem gyakran 85D-DD-s melltartót kell vennem, szóval nőtt is azóta...
20Ł
Figyu, nem gáz. Engem általánosban azért cikiztek, mert testileg sokkal fejlettebb voltam, mint a kortársaim. Ezt úgy értsd, h 6.ban már akkorák voltak a melleim, mint most, és kb a testalkatom sem változott azóta. Valóban, 12 évesen még nem menő, ha nőies az alakod, de ezellen nem nagyon tudsz mit tenni. Mondom, én azóta nem híztam, a melleim sem nőttek, és a kinézetem most már nem számít cikinek... :D
20/L
Nekem is érett alakom van, a régi sulimban gyerekesek voltak, szekáltak, az új sulimban pedig én vagyok az egyik "jó csaj". Tehát ne aggódj, később értékelnek majd;)
13l
Hát most bocsánat ha megbántok valakit de muszály elmondanom a véleményem...:)
Mos az hogy itt nagyképűzől, kedves kérdező attól nem fog nőni az önbizalmad...A nagy mell átka 20 éves korodra olyan lesz mint nagyinak...nekem 13 évesen 70/B van:) megvagyok vele elégedve...:) am a suliba is én vok a "legjobb csaj" szal...nálam nem vagy jobb:)
fúúú, itt vagánykodik a kislányka! xD
Figyelj! Valószínűleg az lesz, hogy neked meg áll a növésben a többieknek meg tovább nő, nagyobbra. Nem tudom miért vagy tőle elájulva. És azt sem értem, hogy hol élsz te, ahol hetedikben mindenki lapos. Nálunk már hatodikban mindenkinek nőtt a melle. Nem is kicsit. Nem vagy ma
menő, inkább gáz, hogy erre vagy büszke. Szerintem menj és csicsikálj még, kislányka! Egyébként meg nem onnantól vagy kezdve nő, hogy nő a melled. Amikor megjön, na akkor leszel nő. De a mell, na az nem jelent semmit ilyen korban. Na pá-pá.
b@sszátok meg, nem büszke rá, meg menőzni akar vagy valami, istenem, de fogyatékos népség van itt...
amúgy mi értelme egy anonim oldalon menőzni??képet sem tett ki, hogy tudjuk kiről van szó....miért akarna menőzni???
egyébként meg 12 évesen nem nagyon van senkinek ekkora cicije, max attól nem lapos, kedves válaszolók, hogy anyu megveszi az XXXLPush-up-os melltartót...
egy előző válaszoló (aki linkelte,milyen az övé-melltartó-anélkül)
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!