Ilyen méretekkel modellkedhetnék? 17/L
174cm,54kg.
Derék: 64
Csípő: 80
Mell: 83
Vékonyabb csípő??? én úgy tudom az arány 90-es mell, 60-as derék, 90-es csípő. Simán jók az arányaid, modellkedhetnél. Az előző hozzászólók keverik a szezont a fazonnal. Fogalmuk sincs róla mi az a csípő...
25N
Simán modellalkat vagy!
A tökéletes alak: a mell és a csípő 85 cm-90 cm, és ehhez karcsú derék 60-63 cm.
Talán... Igazából 176-178cm-t szoktak kérni minimum, de talán nem szőröznek ezen annyira.
Igazából sokan rendelkeznek hozzád hasonló méretekkel és a csípőd sztem túl keskeny, elég fiús alkat lehetsz... Általában csípő és mellbőség 85-90cm között kellene, hogy legyen, még a mell az korigálható melltartóval, de a csípő...
És mondjuk nem minden a méret, számít, hogy mennyire semmilyen az arcod, vagyis mennyire jól alakítható, tehát legjobb, ha nem túl karakteres és jól sminkelhető. És l nem szedhete a szemöldököd sem.
Fonto még, hogy milyen a tartásod, hogyan mozogsz, mennyire vagy fotogén, hogy viselkedsz kamera vagy fényképezőgép előtt, mennyire tudsz extrém cipőkben úgy járni, hogy közben nem nézel a lábad elé.
De próbálkozz néhány modellügynökségnél, regisztrálj be olyan helyekre, ahol képekért cserébe amatőr modeleket is fotóznak és úgy összegyűlik valami kis portfóliód/referenciád, amvel már sikerülhet elindulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!