Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen alakom van? (méretekkel)

Milyen alakom van? (méretekkel)

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom eldönteni, milyen alakom van. A mellbőségem 86 cm, a derekam keskeny (63 cm), a csípőm viszont inkább átlagos, mint széles (80 cm). Széles, de gömbölyű vállaim vannak, a fenekem formás, a lábaim izmosak, de vékonyak. 163 cm vagyok és 48 kg.

Szerintetek ezek alapján milyen alakom van? Alma biztosan nem vagyok, mert a derekam is, csipőm is vékony/átlagos. Körte sem, mert széles a vállam, és a felsőtestem hangsúlyosabb, mint az alsó. Egyenes sem, mert a mellem és a derekam között 23 cm a különbség. A homokóra sem illik rám, mert ahhoz meg a csípőm nem elég széles.

Ezek alapján ti mit gondoltok? Nincs valami kiegészítő vagy "kevert" kategória?

Előre is köszi a válaszokat! :)

2011. ápr. 28. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem bomba alakod van, kár lenne bekategorizálni szimpla körte, stb alakzatokba. :)
2011. ápr. 28. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vékony vagy,de nem lehet téged besorolni.
2011. ápr. 28. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:
2%
A körte pont azt jelenti hogy a felső részed hangsúlyosabb mint az alsó. Ez alapján körte vagy amúgy meg elég vékonyka. De biztos jól nézel ki viszont az alak nem minden.
2011. ápr. 28. 10:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja bocsi benéztem. Hamis információkat kaptam xD
2011. ápr. 28. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

a körte azt jelenti, hogy az alsó testrésze hangsúlyosabb -.- azért körte.. tudod, annak is az alja a szélesebb, a teteje meg keskenyebb.. -.-

amúgy szerintem inkább nyalóka vagy háromszög alakod van. az áprilisi joy-ban olvashatsz erről bővebben.. ott mindenféle alaktípust felsorolnak, képekkel és tippeket is adnak az öltözködéshez.

2011. ápr. 28. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem fordított háromszög alakod van, de az is lehet hogy simán homokóra. 3 cm eltérés nem számít.

Én is: 88-63-88, széles hát, kerek vállak, fenekem van, kis belső comb is.166 cm és 54 kg vagyok

2011. ápr. 28. 12:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Pedig alma alakod van, azaz a felső részed a hangsúlyosabb, széles váll, csípőd szinte nincs is.
2011. ápr. 28. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
hát elég nehéz besorolni de szerintem elég sovány vagy..
2011. ápr. 28. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem adatok alapján leginkább banán.

2011. ápr. 29. 10:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Alma? Banán? Körte? Ez a három mind teljesen ellentétes egymással :D Valószínűleg az első válaszolónak van igaza, engem kár lenne bekategorizálni, meg biztosan sok típusnak vagyok a keveréke. A legjobban talán a nyalóka stimmel :)

Fiúkkal sosem volt gondom, úgyhogy nem gondolom, hogy túl soványnak vagy csontkollekciónak számítanék, sőt, viszonylag szépnek számítok a suliban. Végülis mindenki egyedi, szóval kár lenne, és nem is lehet hárommilliárd nőt három-négy csoportra osztani. Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, meg gondoltam, hogy talán könnyebb lenne az alakom szerint öltözködni, de ezek szerint egyikbe sem vagyok igazán besorolható, úgyhogy majd hordom, ami jól áll. A fiúknak eddigi tapasztalataim alapján nem a centik vagy a kategóriák számítanak, hanem a külső (arc + alak + öltözködés) és a kisugárzás egysége.

2011. ápr. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!