Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek? Képpel.

Figyelt kérdés

Lehet láttatok már.

de megfogadtam néhány, tanácsot.

itt vannak a képek.

csak Normális értelmes választ várok, bunkók, hülye beszólásokkal kíméljenek!!!

[link]

[link]

15/L

2010. dec. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:
hmmm.. nem tudom mért, de arra nem gondoltatok, hogy van önbizalom hiányom ? -.-
2010. dec. 26. 15:50
 62/69 A kérdező kommentje:

És nem pasizgatás céljából tettem fel a kérdést, hanem kíváncsiságból.

De k*rvára nem érdekel a sok cs*cska paraszt véleménye:)

Mert már nem tud érdekelni, hogy kiszerint vagyok szép..:D

2010. dec. 26. 15:55
 63/69 anonim ***** válasza:

"És nem pasizgatás céljából tettem fel a kérdést, hanem kíváncsiságból.

De k*rvára nem érdekel a sok cs*cska paraszt véleménye:)

Mert már nem tud érdekelni, hogy kiszerint vagyok szép..:D'

Ki vagy te, hogy ilyeneket irsz a kommentelőknek?

Ha annyira bizol magadban, akkor minek irtad ki a kérdést?

Nem vagy csúnya, de nálad százszor szebb lányok is vannak ám, elég szétnézni az utcán. Nagyon nagyot fogsz koppanni, ha ennyire flegma vagy. De az csak neked fog fájni. Majd az élet megtanit, hogy te is csak egy kis senki vagy a sok közül.

2010. dec. 26. 16:22
 64/69 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem értelek téged! Felraktál magadról képeket, rengeteg pozitív választ kaptál, arra alig reagáltál valamit, az egy-két negatív válaszon meg teljesen felháborodtál. Ha elég bátor voltál, hogy feltedd magad, akkor vállald a negatív kritikákat is, ne háborodj fel rajta!

Hogy a témához is írjak: szerintem nem nézel ki rosszul, simán elfogadnék egy hozzád hasonló lányt:-)

Remélem, hogy segítettem.

Üdvözlettel: Péter.

2010. dec. 26. 18:02
 65/69 anonim ***** válasza:

02:50

"r.hadt kis madárg.cik vagytok ;)"

azthiszed te most meno vagy?:D Nem irhatjak a csajra h lofeju ( amugymert?kivagy te?:D ) de te le madarg*cizheted azokat akik szerint nem a felso kategoriaba van a csaj.hahhhahahaaaa

amugy leirom a velemenyem normalisan..

idezet, sziv, 5 eves szint..

minden kepen telipofaba vakuzas.nincs borhiba nincsenek rossz vonasok nincs semmi..igy kirol nem lehetne jo kepet csinalni?:D ( mondjuk nekem igy se tetszik a csaj de ez megint mas tema ) rosszabb mintha photoshopozva lenne mer azon legalabb latszik az arca..

nem latszik az orra se a szaja lehet hatalmas orra van, de mi nem latjuk..se a szajat..

Szemoldoke olyan mintha 10 feles utan ment volna vegig rajta epilatorral.

Haja olyan mintha meg nem latott volna soha fodraszt.

A szeme tetszik egyedul.

Fogadjunk h hiaba irtam le normalisan a velemenyem, mivel szinte csak negativ kritika van nem tetszik se neked se a kerdezonek amit irtam.Dehat ez van.Meg mielott irigykedos tema vetodnne fel szolok, tokeletesen megvagyok elegedve magammal, nem cserelnek senkivel kulsore:)

amugy egyik kerdesnel azt irod "nem kuldenem el a csajt" masiknal meg azt h a baratnod..

2010. dec. 26. 18:51
 66/69 anonim ***** válasza:
Szép vagy.
2010. dec. 27. 14:43
 67/69 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező Barátja!!!!

Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek? Képpel.

szerintem azt kérdezte,hogy mi a véleményed.

hát leírtam b@zdmeg. nem tetszik nem nézed te cs*cskag*ci

és igen irigykedésből írtam mert szeretnék lány lenni..igazad van. *tapsvihar*

és ha azt írom nekem nem tetszik..az csak egy semleges vélemény hát leírtam mért nem tetszik,hogy megfelelő választ adjak..te gy*kér.

2010. dec. 27. 23:26
 68/69 anonim ***** válasza:

OFF:

Olyan jól egymásra találtatok! Csicskag×ci, madárg×ci... Van itt minden. Fantasztikus páros lehettek!

(Csak azt nem értem, mi olyan vonzó egy lányban, ha ilyen primitíven nyilvánul meg ismeretlen emberek előtt...? És a srácban?!)

2010. dec. 28. 15:28
 69/69 anonim válasza:

Szép vagy Csilla!:-)

Őszintén irigyellek, örülnék, ha úgy néznék ki, mint te. Sajnos nem így van, sokkal rosszabb vagyok:-(

2010. dec. 29. 00:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!