Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek? Képpel.

Figyelt kérdés

Lehet láttatok már.

de megfogadtam néhány, tanácsot.

itt vannak a képek.

csak Normális értelmes választ várok, bunkók, hülye beszólásokkal kíméljenek!!!

[link]

[link]

15/L

2010. dec. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%

Szép vagy, de nem értem minek ez a sok eltakaró effect... Csúnya a böröd vagy mi? Mert azt szokták ilyen fényekkel eltakarni... Normális képed nem volt?:)

16/L

2010. dec. 24. 00:46
 32/69 anonim ***** válasza:
Átlagos lány, semmit mondó idézetekkel
2010. dec. 24. 01:58
 33/69 anonim ***** válasza:

Nos... ha kicsit állítgatom a fényerőt, meg kontrasztosítok, a legszarabb képemen is szép leszek. Hibátlan bőr, légies, bájos, finom vonások... Szóval ha valódi véleményt szeretnél, akkor egy olyan képet, amin semmi állítgatás nincs, és lehetőleg természetes fényben. Mert tuti, hogy az életben nem ezt látják mások.

Az idézet tényleg kicsit rajvipes dolog, meg a padlónfekvős azzal a kupis háttérrel (nem maga a szoba kupis, csak háttérnek baromi rossz) se a legjobb. Szóval én ilyen képet szeretnék, akkor megmondom a frankót. :D

2010. dec. 24. 10:12
 34/69 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem vagy csúnya lány, látod, van, akinek bejössz, nekem speciel nem, de ízlések és pofonok:)
2010. dec. 24. 10:13
 35/69 A kérdező kommentje:

Ok.

Hát. ja nem mindenkinek tetszik egy ilyen lány.

2010. dec. 24. 11:04
 36/69 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani,de nekem nem tetszel.:)

Bár én lány vagyok,lehet ezér ez nem olyan sokat számít neked, de te túl átlagos vagy.A szép csajokat énis megnézem (hetero vagyok de mindenki megnézi a szépeket kár tagadni:D) de melletted simán elmennék.

Jaés ilyen fénybeállítással mindenkiről lehet jo képet csinálni..Nem is látszik az arcod..

2010. dec. 24. 11:30
 37/69 A kérdező kommentje:

itt egy kép..

Hát van egy kis felesleg..de neki indultam a fogyásnak.

[link]

2010. dec. 24. 11:37
 38/69 anonim ***** válasza:
hallod..:D előző vagyok.az ARCODROL tegyél fel normális képet..ahol nincs ennyi fény.mitakarsz így nemis látszol:D
2010. dec. 24. 11:39
 39/69 anonim ***** válasza:
Olyan szánalmasak az ilyen kérdések...
2010. dec. 24. 11:59
 40/69 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet normális fényképezővel készült, nem belebarmolt, éles képet baszod?
2010. dec. 24. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!