Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek? Képpel.
Lehet láttatok már.
de megfogadtam néhány, tanácsot.
itt vannak a képek.
csak Normális értelmes választ várok, bunkók, hülye beszólásokkal kíméljenek!!!
15/L
Hmm.
Aki ezt irta
" Hát nem tetszik a szőke hajad.
és lófejed van..
és gusztustalan a homlokráncolásod,és szemöldökfelhúzás.
az idézet gagyi..
valamit takargatsz,mert retusálsz majdnem minden képen..
túlságosan csücsöritesz .
semmi formája nincs a hajadnak
flegmán nézel.
kissé nagy az orrod.
a bociszemeidet összehúzód NEM ÁLL JÓL.
csak jobb oldalról fényképezed magad..
a szemöldököd ocsmány..
a tus nem áll jól
se a szemceruza.
az alakod is sz@r(gebe vagy.)
és az összes kép gagyi.
Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek?
Vélemény kellett? tessék megkaptad;)
bejön-e?
Ocsmány vagy. "
Nagyon lerí rólad hogy irigy vagy.. ;) Nagyon látszik.. ennyire nemkell irigyelni mást. Nemtudom fiú vagy-e vagy lány.. de az tuti hogy nagyon irigy ;) Ez a csaj őszintén megmondom kib.szott szép. ;) És nekem van ízlésem mellesleg.. van akit elküldök.. de ezt a csajt nemküldeném el az biztos :) Sőőt. :) Namindegy. ,vizsgálgassák amit itt irok gyakorin. lesz.rom. akkoris. A Gyakorikérdések.hu "társadalma" Egy gép előtt ülő,100kilós,utolsó irigykedő,másokat azért leugatós mert kivételesen van ember aki szép is,r.hadt kis madárg.cik vagytok ;)
22:52es vagyok.
Előttemlévőnek: Értelek,vágom mire gondolsz. persze. nemis azzal van a bajom hogy vki azt mondja hogy " Szerintem aranyos lány , tetszik ez meg az." , Persze lehet valakinek nemtetszik,de pl ha már válaszol,akkor legalább ne sértően válaszoljon. Pl. Lófejű,ez meg az. helyett lehetne pl. : Nekem nemtetszel,ez meg az miatt. És nemhiszem el hogy a sok madár nembír ennyit kiköhögni.
Szerintem ez a legtisztességesebb. Énis szoktam itt irogatni.. de hiába is ülök a gép előtt,én legalább nem oltogatok másokat,hanem normálisan ember módjára meg mondom.. persze ebbe a témába,itt. Lehet talán azért vagyok ennyire morcos a sok madárra ,mert a csaj a barátnőm?! :O Igen.. az.. :) és szeretem,és megbecsülöm. Sok embernek szivesen kirugnám innen a fogsorát. :)
És mielőtt bárki azt mondaná hogy énis csak arcoskodok. Felvállalom a pofámat! Tessék : [link] ;)
Utolsó, aki megmutatta magát: Jól értelmezem, hogy ez a lány a barátnőd?
Elnézést, nem szeretnék beleszólni, csak nálam az valahogy nem klappolna, ha a barátnőm feltenné ide a képét, hogy a fiúknak bejön-e. Nagy valószínűséggel Én vagyok nagyon konzerv. :-) De így már az is érthető, hogy miért is véded ennyire, és miért illeted olyan jelzővel a válaszolókat, hogy "madár". (Szerintem kissé primitív megnyilvánulás ugyan, de az most legyen lényegtelen.)
Még egyszer: Senkit, semmivel nem szerettem volna megbántani!
(Bocs, van egy kis OFF szaga.)
Jah kedves 02:50, most hogy mondod rájöttem, hogy tényleg irigylem a kérdezőt, mert úgy szeretnék kinézni, mint ő:D:D:D
18/F
15:03-asnak.
Igen jólértelmezed. Nincs ezzel semmibaj. A madár az szerintem elég értelmes kifejezés.. de ragozhatom , köcsögnek,tahónak,parasztnak,meg még egyébnek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!