Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek? Képpel.

Figyelt kérdés

Lehet láttatok már.

de megfogadtam néhány, tanácsot.

itt vannak a képek.

csak Normális értelmes választ várok, bunkók, hülye beszólásokkal kíméljenek!!!

[link]

[link]

15/L

2010. dec. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Kérdezö én meg rajtad röhögök nagyot, mert az utolsó válaszolónak teljes mértékben igaza van. :)
2010. dec. 25. 20:30
 52/69 anonim ***** válasza:
Kicsit elgondolkodhatnál a dolgokon amiket leírt, persze nem fogod felfogni, mert hülye egoista vagy :)
2010. dec. 25. 20:31
 53/69 anonim ***** válasza:
Nekem aranyos lánynak tűnsz. Az idézet, a szmájli, az arckifejezés, a retusálás valóban gagyi, feltehetnél egy sima képet is, amin normálisan látszol, akkor megnyugodnának a kritikusok.:)
2010. dec. 25. 20:33
 54/69 anonim válasza:
0%

Hmm.

Aki ezt irta

" Hát nem tetszik a szőke hajad.

és lófejed van..

és gusztustalan a homlokráncolásod,és szemöldökfelhúzás.

az idézet gagyi..

valamit takargatsz,mert retusálsz majdnem minden képen..

túlságosan csücsöritesz .

semmi formája nincs a hajadnak

flegmán nézel.

kissé nagy az orrod.

a bociszemeidet összehúzód NEM ÁLL JÓL.

csak jobb oldalról fényképezed magad..

a szemöldököd ocsmány..

a tus nem áll jól

se a szemceruza.

az alakod is sz@r(gebe vagy.)

és az összes kép gagyi.

Mi a véleményetek erről a lányról? Fiúk bejön nektek?

Vélemény kellett? tessék megkaptad;)

bejön-e?

Ocsmány vagy. "

Nagyon lerí rólad hogy irigy vagy.. ;) Nagyon látszik.. ennyire nemkell irigyelni mást. Nemtudom fiú vagy-e vagy lány.. de az tuti hogy nagyon irigy ;) Ez a csaj őszintén megmondom kib.szott szép. ;) És nekem van ízlésem mellesleg.. van akit elküldök.. de ezt a csajt nemküldeném el az biztos :) Sőőt. :) Namindegy. ,vizsgálgassák amit itt irok gyakorin. lesz.rom. akkoris. A Gyakorikérdések.hu "társadalma" Egy gép előtt ülő,100kilós,utolsó irigykedő,másokat azért leugatós mert kivételesen van ember aki szép is,r.hadt kis madárg.cik vagytok ;)

2010. dec. 25. 22:52
 55/69 anonim válasza:
Na és várom szeretettel az oltásokat :)
2010. dec. 25. 22:54
 56/69 anonim ***** válasza:
utolso..szerintem meg attol h valakinek nem az a véleménye mint neked nem biztos h irigy:) annyira bírom h mikor vkit rommá oltanak az sokak szerint biztos azér van mer irigy.lehet hogy nem..lehet h télleg nem tetszik neki..vagy ez olyan hihetetlen?:) tudod ízlések és pofonok:) Nekem se tetszik a csaj ( bárén csaj vagyok ) pedig ha utcán,tvbe vagy akárhol meglátok egy szép csajszit én is megmondom h jolnézki..h jo a haja, a ruhája, vagy szép az arca...de ez a csaj nekem se tetszik:)
2010. dec. 26. 01:58
 57/69 anonim válasza:

22:52es vagyok.

Előttemlévőnek: Értelek,vágom mire gondolsz. persze. nemis azzal van a bajom hogy vki azt mondja hogy " Szerintem aranyos lány , tetszik ez meg az." , Persze lehet valakinek nemtetszik,de pl ha már válaszol,akkor legalább ne sértően válaszoljon. Pl. Lófejű,ez meg az. helyett lehetne pl. : Nekem nemtetszel,ez meg az miatt. És nemhiszem el hogy a sok madár nembír ennyit kiköhögni.

Szerintem ez a legtisztességesebb. Énis szoktam itt irogatni.. de hiába is ülök a gép előtt,én legalább nem oltogatok másokat,hanem normálisan ember módjára meg mondom.. persze ebbe a témába,itt. Lehet talán azért vagyok ennyire morcos a sok madárra ,mert a csaj a barátnőm?! :O Igen.. az.. :) és szeretem,és megbecsülöm. Sok embernek szivesen kirugnám innen a fogsorát. :)

És mielőtt bárki azt mondaná hogy énis csak arcoskodok. Felvállalom a pofámat! Tessék : [link] ;)

2010. dec. 26. 02:50
 58/69 anonim ***** válasza:

Utolsó, aki megmutatta magát: Jól értelmezem, hogy ez a lány a barátnőd?

Elnézést, nem szeretnék beleszólni, csak nálam az valahogy nem klappolna, ha a barátnőm feltenné ide a képét, hogy a fiúknak bejön-e. Nagy valószínűséggel Én vagyok nagyon konzerv. :-) De így már az is érthető, hogy miért is véded ennyire, és miért illeted olyan jelzővel a válaszolókat, hogy "madár". (Szerintem kissé primitív megnyilvánulás ugyan, de az most legyen lényegtelen.)

Még egyszer: Senkit, semmivel nem szerettem volna megbántani!

(Bocs, van egy kis OFF szaga.)

2010. dec. 26. 15:03
 59/69 anonim ***** válasza:

Jah kedves 02:50, most hogy mondod rájöttem, hogy tényleg irigylem a kérdezőt, mert úgy szeretnék kinézni, mint ő:D:D:D

18/F

2010. dec. 26. 15:26
 60/69 anonim válasza:

15:03-asnak.

Igen jólértelmezed. Nincs ezzel semmibaj. A madár az szerintem elég értelmes kifejezés.. de ragozhatom , köcsögnek,tahónak,parasztnak,meg még egyébnek is :)

2010. dec. 26. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!