Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úristen mi ez? Ettől a nőtől...

Úristen mi ez? Ettől a nőtől ki nem ijedne meg a sötét utcán? (lásd kép)

Figyelt kérdés

[link]

Van olyan férfi vagy nő, akinek ez a nő tetszik? Ha igen nemet és kort megadva jelezze ezt! Ígérem, nem fogok kötekedni, ha nem kötnek belém!

2010. dec. 19. 00:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

ma 19:26: Hát azért nem kéne öket összehasonlítani a kérdésben szereplövel...

Én tölük nem hogy nem ijednék meg, de még szimpatikusak is :)

2010. dec. 19. 20:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
19:26-os vagyok. Hát ez is bizonyítja, hogy milyen sokféle ember van és mindenkinek más az "ijesztő" és más a szép. Na de nincs ezzel baj, mi is lenne akkor, ha mindenkinek ugyanaz a típus tetszene.
2010. dec. 19. 20:50
 23/27 anonim válasza:
19%

Hogy mi a ronda rajta az élet idegen solarium sötét sárgásbarna bőre. Ronda szilikon labdák, amik szinte csak rá vannak ragasztva a lap mellkasára. Ronda arc ronda szemel, óriás orral és rövid vastag szájjal. Iszonyú smink. Az alkata olyan, mint a Nyári lányoknak csak bennük legalább van valami lányos báj, ami ezt ellensúlyozza. A kb. százötven centis magassága.

[link]

2010. dec. 19. 20:57
 24/27 anonim válasza:
54%

ma 19:26-os ügyes vagy, mert a másodikból sminkkel pont ugyan ezt lehet kihozni csak annak a lányka legalább k.rva jó lába van.

A kis vörös meg egy érdekes angolszász arc, abból is valami babaarc.

2010. dec. 19. 21:04
 25/27 anonim ***** válasza:

21:04-es

ettől még nekem ijesztőek az általam belinkelt lányok és ha muszáj lenne választanom akkor inkább a kérdező linkjén szereplő lányt választanám, bár ő se tetszik maradéktalanul, mint azt kifejtettem. fogadd el a véleményem, úgy ahogy én is elfogadom, hogy neked meg más stílus tetszik.

2010. dec. 19. 21:10
 26/27 anonim válasza:

Én elfogadom, elfogadtam hogy neked az általad linkelt lányok neked ijesztőek.

De szerintem a kérdező által be link-elt lány egy szörny. Én ezért nem választanám. Nem hiszem, hogy valakinek egy szörnyet kell választania.

Én csak a saját véleményem mondtam el a két lányról. Bár a vörös lány testéből semmit nem látni.

2010. dec. 20. 14:32
 27/27 anonim válasza:
jav. Az első neked felesleges! Bocsi!
2010. dec. 20. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!