Úristen mi ez? Ettől a nőtől ki nem ijedne meg a sötét utcán? (lásd kép)
Figyelt kérdés
Van olyan férfi vagy nő, akinek ez a nő tetszik? Ha igen nemet és kort megadva jelezze ezt! Ígérem, nem fogok kötekedni, ha nem kötnek belém!
2010. dec. 19. 00:52
2/27 anonim válasza:
Szerintem tökre rendben van a csaj.Kicsit sok a vakolat de tök sexy!
3/27 anonim válasza:
nem értem ezt a nagy felhajtást. nem tetszik, szemöldökmódosítást meg szilikon melleket nem szeretem, de ennél sokkal-sokkal durvábbakat is látni napi szinten..
4/27 anonim válasza:
Én ilyentöl nem csak megijednék hanem hánynék egyböl :D
Az a legröhejesebb a képen (magát a nöt leszámítva), hogy béna volt a photoshopposa, mert látszik a börén :)
5/27 anonim válasza:
Jó ez, látszik hogy tanuló make upos volt aki kezelte, de hidd el jó az.
6/27 anonim válasza:
Kiss Tomika te menj vissza az ezoba..
Bár ezek után, ha neked ilyen lány tetszik már értem is, hogy miért izgulsz az UFO-kra..
7/27 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem egy kamu nő! Itt a két modell közül az egyik: [link]
2010. dec. 19. 05:22
8/27 anonim válasza:
amit a kérdésedbe linkeltél azt nem lehet megnézni, am a válaszodban amit linkeltél, melyik lány van a képen?
9/27 anonim válasza:
Aztakutyamindenitderonda! O___O
10/27 A kérdező kommentje:
2010. dec. 19. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!