Úristen mi ez? Ettől a nőtől ki nem ijedne meg a sötét utcán? (lásd kép)
Van olyan férfi vagy nő, akinek ez a nő tetszik? Ha igen nemet és kort megadva jelezze ezt! Ígérem, nem fogok kötekedni, ha nem kötnek belém!
Mindjárt idehányok :S
Amúgy megnézném azokat az elcseszett diszkószökevényeket is, akiknek EZ A VALAMI bejön.
nekem a haja tetszik az eredeti linken a csajnak :) amúgy meg retus szerintem.
*L
Ferde a szemöldöke, orra mint egy lóé, a rúzsa gusztustalan...
De ettől még lehet nagylelkű, rendes ember.
Hát abszolút nem mondanám rá,hogy ronda.Nagyon sok smink van rajta ami eléggé elcsúnyítja,de egyébként semmi baj vele.Nem mondanám,hogy a legszebb nő akit láttam,de túlzásba estek.
Szerintem azok között akik azt írták ronda és esetleg még fiú is van köztük,lehet köpni nyelni nem tudnának ha eléjük állna meztelenül:D
Azt sem értem mért lettek lepontozva azok akik azt írták nem csúnya,mindenkinek van véleménye,akkoris ha nem értünk egyet:S
21/L
Hát az elsőnek kicsit furcsa porcelánbaba feje van, de legalább nem olcsó cigányk.rvának néz ki, mint a kérdésben szereplő lány.
A második meg gyönyörű...nem értem, mi rajta az ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!