Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úristen mi ez? Ettől a nőtől...

Úristen mi ez? Ettől a nőtől ki nem ijedne meg a sötét utcán? (lásd kép)

Figyelt kérdés

[link]

Van olyan férfi vagy nő, akinek ez a nő tetszik? Ha igen nemet és kort megadva jelezze ezt! Ígérem, nem fogok kötekedni, ha nem kötnek belém!

2010. dec. 19. 00:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
Sztem szép az arca, bár a smink iszonyat erős és túl sok... pl. a szeme azért tűnik ennyire "sunyinak", mert nagyon rosszul van kihúzva/kifestve.
2010. dec. 19. 10:55
 12/27 anonim ***** válasza:
28%

Mindjárt idehányok :S

Amúgy megnézném azokat az elcseszett diszkószökevényeket is, akiknek EZ A VALAMI bejön.

2010. dec. 19. 12:53
 13/27 anonim ***** válasza:

nekem a haja tetszik az eredeti linken a csajnak :) amúgy meg retus szerintem.

*L

2010. dec. 19. 14:04
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

sztem nem vészes...csak túl sok a photo shop...

én ettől a képződménytől ijednék meg:Dxd

[link]

[link]

2010. dec. 19. 14:23
 15/27 anonim ***** válasza:

Ferde a szemöldöke, orra mint egy lóé, a rúzsa gusztustalan...

De ettől még lehet nagylelkű, rendes ember.

2010. dec. 19. 14:23
 16/27 anonim ***** válasza:
Kevesebb sminkkel egész szép lenne, engem csak az a k*rvanagy széles hasadék zavar, ami a dekoltázsa helyén van, és amit olyan szépen kiemel. Fuuujjjj...
2010. dec. 19. 15:26
 17/27 anonim ***** válasza:
43%

Hát abszolút nem mondanám rá,hogy ronda.Nagyon sok smink van rajta ami eléggé elcsúnyítja,de egyébként semmi baj vele.Nem mondanám,hogy a legszebb nő akit láttam,de túlzásba estek.

Szerintem azok között akik azt írták ronda és esetleg még fiú is van köztük,lehet köpni nyelni nem tudnának ha eléjük állna meztelenül:D

Azt sem értem mért lettek lepontozva azok akik azt írták nem csúnya,mindenkinek van véleménye,akkoris ha nem értünk egyet:S

21/L

2010. dec. 19. 16:47
 18/27 anonim ***** válasza:
Jó teste van, de az arca nagyon ronda.
2010. dec. 19. 17:11
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem szép csaj, csak túl sok és nem jó a sminkje. De azért nem ijednék meg tőle a sötét utcán:) Én az ilyenektől "ijedek" meg:

[link]

[link]

2010. dec. 19. 19:26
 20/27 anonim ***** válasza:

Hát az elsőnek kicsit furcsa porcelánbaba feje van, de legalább nem olcsó cigányk.rvának néz ki, mint a kérdésben szereplő lány.

A második meg gyönyörű...nem értem, mi rajta az ijesztő.

2010. dec. 19. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!