El szeretnék menni diszkóba, de kövér (és csúnya) vagyok és félek, hogy megszólnak. (? )
Ha diszkóba mész, akkor azt azért teszed feltételezem, hogy jól érezd magad. Nem kell azon izgulni, hogy ki mit gondol. Főként, mivel lehet hogy közel sem vagy csúnya, csak magadat látod annak. Ha meg tényleg nem vagy olyan csinos, akkor sem kell otthon megporosodnod. A bulizás nem csak a szépek kiváltsága. És ha tényleg csak azon izgulsz, hogy megszólnak, akkor megnyugtatlak, hogy láttam én már nagyon nem szép embereket is szórakozóhelyen és senkit nem foglalkoztatnak olyan szinten, hogy őket cseszegessék. Egy kis bátorság és irány!! :) Nekem anno pont ez adott önbizalmat, mert csomó pasitól kaptam visszajelzést, hogy csinos vagyok, amit én nem is gondoltam volna. Szóval gyerünk!!! :D
20L
figyu én is kövér vagyok de járok bulizni.
több duci barátnőm van, és azok is járnak.
sőtt az egyik nagyon is az és úristen ahogy az kiöltözik.. de őt nem zavarja. van önbizalma és ennyi.
menj nyugodtan és érezd jól magad(Y)
Én is mentem már olyan barátnőmmel discoba aki nem éppen tökéletes kinézetű, de ott senkit nem érdekel!!A többség részeg és még a legrondább lányt is szépnek látják. Vagy láttam én már olyan lányt discoban, aki vékony de egyben a legrondább lány akit eddig láttam életemben. Nem hiszem, hogy olyan csúnya lennél, mint amilyennek gondolod magad. Lehet azért van mert az alakod nem tökéletes és azt gondolod, hogy az arcod sem az. Én szivesen látok mindenféle lányt discoban, mert nem azért megyek oda, hogy a másikat valami miatt megbántsam, hanem hogy jól érezzem magam akár velük is.
17/L
Nem vagyok egoista,viszont tisztában vagyok azzal,hogy nincs rajtam súlyfelesleg,sőt elég vékony lány vagyok.
A lényeg az egészben,hogy nem sok rossz visszajelzést kaptam eddig a külsőmre.
Van egy kövérebb barátnőm,és sokat járok Vele bulizni.
Sokszor meg is szoktam lepődni,mikor jóval többen mennek da hozzá,mint hozzám:)
Hajrá,sok szerencsét.
A kövérebb lányok is érezhetik jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!