Milyen középiskolában engedik a szines hajat?
Figyelt kérdés
szeretnék mondjuk rózsaszin stb.hajat. Akkor előre kérdezzem meg,hogy szabad-e?vagy általában középiskolákban engedik?köszi2009. jan. 22. 12:24
11/13 A kérdező kommentje:
hát nem vallásosat :Đ
csak ilyen rendeset xD
hát pontosan még nem tudom,de igyekszem olyat választani
mert soknak látom,hogy minden héten szinte más rikitó haja van és hát suliba jár gondolom :P ,fiatalok.
2009. jan. 22. 22:56
12/13 anonim válasza:
Hát én középsulis vagyok és festetem a hajam elég természetellenes színekre (rózsaszín, kék, minden volt már). Amikor én mentem a sulimba, kijelentették, hogy semmilyen piercing nem lehet, hajba meg csak szőke melí vagy ilyesmi. Piercingem akkor már ovlt, és nem szedtem ki senkinek a kedvéért. Hajjal meg úgy voltam, hogy eleinte pár pirosas csík. Azért még beszólt egy tanár, hogy csináljam vissza. mondtam neki, hogy nem tudom, mert festék. aztán egyre több csík lett :D aztán egész frufrum. és nem szól már senki semmit XD esetleg 1-2 megjegyzés, de ahhoz hozzá kell szokni. szóval csak lassan, fokozatosan ;)
13/13 anonim válasza:
Én Szakközépbe járok és most vagyok elsős, de nálunk is festik a hajukat a lányok (van akinek már lassan színkálás a hajuk xD) meg vannak piercingesek is, szóval én is azt mondom mint az előttem szólók: Szólni fognak érte, de szerintem annyira nem életbevágó hogy milyen színű a hajad. (de azért lehet egy-két iskola kivétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!