Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen középiskolában engedik...

Milyen középiskolában engedik a szines hajat?

Figyelt kérdés
szeretnék mondjuk rózsaszin stb.hajat. Akkor előre kérdezzem meg,hogy szabad-e?vagy általában középiskolákban engedik?köszi
2009. jan. 22. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nyelveket tanítok, középiskolások is jönnek hozzám több helyről, némelyik alkalmanként más színű (rózsaszín, kék stb.) frizurával, még sosem volt ebből problémájuk az iskolában. Szerintem ilyesmibe manapság már nem szólnak bele az iskolák.
2009. jan. 22. 12:33
 2/13 A kérdező kommentje:
értem,reméllem :P köszi
2009. jan. 22. 13:01
 3/13 anonim válasza:
95%
Azért nemárt, h utánakérdezel, nehogy baj legyen belőle...
2009. jan. 22. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem szimplán szólni fog érte az igazgató, igazgató helyettes, vagy egykét tanár, meg olyanról is hallottam már, hogy egy tanár emiatt cseszett ki az egyik diákkal, mert nem tetszett neki a haja... Ezzel nem elrettenteni akarlak, csak jobb, ha mindenre felkészülsz, vannak sajnos ilyenek is... :)
2009. jan. 22. 13:26
 5/13 A kérdező kommentje:

igen-igen, :S hallottam már ilyenről :S

hát sajnos,na de majd azért utánakérdezek :)

2009. jan. 22. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
hát az én sulimban nem engedik meg a szemfestésemért is osztályfönökit kaptam és le*****zott igazgató
2009. jan. 22. 16:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
KDFG :P Ott szinte bármilyen őrülten kinézhetsz, senki nem fog szólni érte :D
2009. jan. 22. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
szerintem megengedik mert én általánosba járok és van egy csomo csajnak festet haja(fekete,rózsaszín)stb.
2009. jan. 22. 17:42
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
de ha meg kérdezed biztosan nem fogják azt mondani hogy nyugodtan mert alapjában a tanárok nem szeretik elözö voltam
2009. jan. 22. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát nálunk például engedik.. de ha ilyen vallásos sulikba akarsz menni, akkor szerintem mondj le róla :D Milyen középsulit céloztál meg? :P

(Am meg ne ez legyen a szempont...)

2009. jan. 22. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!