Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a képről?...

Rendesfiú/19 kérdése:

Mit gondoltok erről a képről? Mennyire lett rossz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kissé homályos lett sajna, de elkapkodtam és már nem tudtam visszavonni:( (háttér direkt homályos)

Szóval ha valaki oltogatni akar, akkor lehetőleg ne ezzel:)

És azt is tudom, hogy nem sok látszik a képen, de nem is ez volt a lényeg:) Csak szeretek "alkotni" és érdekelne mások véleménye:) Előre is köszönöm a normális hozzászólásokat:)

[link]

2010. dec. 15. 23:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
szerintem nem béna:)
2010. dec. 16. 18:56
 22/23 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D vicces, ez nem a te műfajod:D
2010. dec. 16. 19:11
 23/23 A kérdező kommentje:

véleménye kértem mert kiváncsi voltam rá:)

Most viszont már nem vagyok.....vagyis felesleges azt írnod, hogy én voltam kiváncsi a véleményedre. VOLTAM:)

Nem oltottam le senkit. Nem volt semmilyen célom a képpel, csak unatkoztam és nekiálltam. Ez csak 1 fos kép, van ami viszont jobb lett. A véleményetek már is az, hogy nyomorék vagyok meg minden....Azt hiszem nagyon át lett gondolva némely hozzászólás. A normális kritikára normálisan válaszoltam, és amelyik nem volt korrekt, azt se szidtam le. Nem kellenek az összeesküvés elméletek. Felfogtam hogy fos lett,nem értem minek kell még többször leírni és oltogatni is....-.-

2010. dec. 16. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!