Én 167 cm, 45kg vagyok, de van egy, ha úgy nézzük elég nagy, formás alakom, mondhatni én egy tipikus homokóra vagyok, ha rám néznek..:S:S és nem tudom, ez egy jó vagy rossz dolog? Ráadásul, a melleim sem valami jók, csak A/80-asok.. szóval, szerintetek jó dolog ha valakinek nagy a csípője, vagy nem?
szülésnél jó, de ha aránytalanul nagy, az nem szép
2011. ápr. 30. 23:26
2/12 anonim válasza:
Szia!
A homokóra alakba beletartozik a nagy mell is!
Puszi!
2011. ápr. 30. 23:28
3/12 anonim válasza:
esetleg rakhatnál fel egy arc nélküli fényképet. Mert nemnagyon tudom így elképzelni, lehet szép is, de lehet csúnya is. 21/L
2011. máj. 1. 00:10
4/12 anonim válasza:
Ez nem homokóra, hanem inkább körte...de figyelj.
Fölösleges ezen rágódni! Millió embernek tetszik, és megint millónak nem. Csak magadnak kell megfelelned, másoknak nem. Ha nem vagy elégedett, a legtöbb amit tehetsz, hogy sportolsz, a csontozatod, csípőszélességed akkor sem fog változni. De én nem hinném, hogy ilyen súllyal bármire is rászorulnál egy kis evésen kívül :)
2011. máj. 1. 00:40
5/12 anonim válasza:
167centihez és 45kilóhoz a 80as hátszélesség nagyon nagy főleg h hozzá kicsi a melled...homokóra semmiképp nem vagy
2011. máj. 1. 09:35
6/12 anonim válasza:
23:28as.. a homokóraalkathoz nem tartozik hozzá a nagy mell. A homokóraalkat attól homokóra, hogy a csípőbőség és mellbőség megegyezik, és hozzá arányosan vékony derék... Tehát nem feltétlenül kell nagymellűnek lenni hozzá.
A kérdés feltevőjének: ez az alkat inkább körtének tűnik. Barátnőmnek is ilyen van, elég sok fiúnak bejön, bár ezt így látatlanban nem lehet megmondani.
2011. máj. 1. 11:39
7/12 anonim válasza:
nekem sem a legkissebb a csípőd de szerintem azért nem nagy, de én akkor sem szeretem magamon:/
2011. máj. 1. 13:30
8/12 anonim válasza:
Hogyan lehetne egy csontozatról kimondani, hogy jó vagy rossz??!! Ilyen, és kész, és azért jó, mert senki nem egyforma, mindenki másként néz ki, de hogy rossz lenne??? Mitől?! ilyen vagy, a csontjaidat nem fogod átrendezni, és akik szeretnek téged, baromira nem a medencéd szélessége alapján döntötték el ezt. Ha nekik jó vagy így, magadnak miért nem? A belsőd a legfontosabb, amiatt vannak barátaid és szerelmed.
2011. máj. 1. 14:22
9/12 anonim válasza:
Úgy tényleg könnyebb ha arc nélkül felteszel egy képet.
2011. máj. 1. 15:06
10/12 anonim válasza:
őőő bocsi hogy megkérdezem de bizos hogy 167 cm vagy??nem 157? nem értem hogy akkor hogy vagy nagy darab, nekem tesóm ekkora és ő meg totál vékony...na mindegy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!