Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? A nagy csípő...

Mit gondoltok? A nagy csípő jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Én 167 cm, 45kg vagyok, de van egy, ha úgy nézzük elég nagy, formás alakom, mondhatni én egy tipikus homokóra vagyok, ha rám néznek..:S:S és nem tudom, ez egy jó vagy rossz dolog? Ráadásul, a melleim sem valami jók, csak A/80-asok.. szóval, szerintetek jó dolog ha valakinek nagy a csípője, vagy nem?
2011. ápr. 30. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szülésnél jó, de ha aránytalanul nagy, az nem szép
2011. ápr. 30. 23:26
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Szia!

A homokóra alakba beletartozik a nagy mell is!

Puszi!

2011. ápr. 30. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
esetleg rakhatnál fel egy arc nélküli fényképet. Mert nemnagyon tudom így elképzelni, lehet szép is, de lehet csúnya is. 21/L
2011. máj. 1. 00:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez nem homokóra, hanem inkább körte...de figyelj.

Fölösleges ezen rágódni! Millió embernek tetszik, és megint millónak nem. Csak magadnak kell megfelelned, másoknak nem. Ha nem vagy elégedett, a legtöbb amit tehetsz, hogy sportolsz, a csontozatod, csípőszélességed akkor sem fog változni. De én nem hinném, hogy ilyen súllyal bármire is rászorulnál egy kis evésen kívül :)

2011. máj. 1. 00:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
167centihez és 45kilóhoz a 80as hátszélesség nagyon nagy főleg h hozzá kicsi a melled...homokóra semmiképp nem vagy
2011. máj. 1. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

23:28as.. a homokóraalkathoz nem tartozik hozzá a nagy mell. A homokóraalkat attól homokóra, hogy a csípőbőség és mellbőség megegyezik, és hozzá arányosan vékony derék... Tehát nem feltétlenül kell nagymellűnek lenni hozzá.

A kérdés feltevőjének: ez az alkat inkább körtének tűnik. Barátnőmnek is ilyen van, elég sok fiúnak bejön, bár ezt így látatlanban nem lehet megmondani.

2011. máj. 1. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem a legkissebb a csípőd de szerintem azért nem nagy, de én akkor sem szeretem magamon:/
2011. máj. 1. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogyan lehetne egy csontozatról kimondani, hogy jó vagy rossz??!! Ilyen, és kész, és azért jó, mert senki nem egyforma, mindenki másként néz ki, de hogy rossz lenne??? Mitől?! ilyen vagy, a csontjaidat nem fogod átrendezni, és akik szeretnek téged, baromira nem a medencéd szélessége alapján döntötték el ezt. Ha nekik jó vagy így, magadnak miért nem? A belsőd a legfontosabb, amiatt vannak barátaid és szerelmed.
2011. máj. 1. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Úgy tényleg könnyebb ha arc nélkül felteszel egy képet.
2011. máj. 1. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
őőő bocsi hogy megkérdezem de bizos hogy 167 cm vagy??nem 157? nem értem hogy akkor hogy vagy nagy darab, nekem tesóm ekkora és ő meg totál vékony...na mindegy
2011. máj. 1. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!