Mit gondoltok Kesha bőréről? Szerintetek is kicsit rossz?
Nem azért mondom, mert alapból szeretem őt, szimpatikus az egyénisége és jó a zenéje is. Csak most vettem észre a kapcsolatkoncertes videóban ezeket a dolgokat:
1. A homloka, orra és az álla pattanásos, csak a smink miatt nem látszik.
2. Sok anyajegy van rajta, az arcán amik vannak szintén smink miatt nem látszanak.
3. A hónalja sérült a borotválástól (vagy epilálástól, bár ha azzal csinálná nem lenne ilyen), mert 'rücskös' ott a bőre.
Lehet csak attól vannak ezek, hogy túl fehér a bőre. Ja itt a kép: [link]
Kicsit zsíros is a bőre,legalább is a régebbi képeken látni lehetett...
Mindegy. A lényeg.hogy senki sem tökéletes. Nekem is szokott ilyen lenni a hónaljam és igen a borotválástól.
Az arca pattanásos,de legalább eltakarja. Az anyajegyekkel meg szerintem semmi baj sincs.
igen...Kesha szeplős...és én ezért is szeretem még jobban(én is szeplős vok,és ad egy kis önbizalmat nekem)! amúgy tök fiatal úgyh tök normális h pattanás is van rajta1-2...és sztem nem gáz a hónalja sem
én így szeretem:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!