Mit gondoltok erről a képről? Mennyire lett rossz?
Tudom, hogy kissé homályos lett sajna, de elkapkodtam és már nem tudtam visszavonni:( (háttér direkt homályos)
Szóval ha valaki oltogatni akar, akkor lehetőleg ne ezzel:)
És azt is tudom, hogy nem sok látszik a képen, de nem is ez volt a lényeg:) Csak szeretek "alkotni" és érdekelne mások véleménye:) Előre is köszönöm a normális hozzászólásokat:)
Az első szó, ami eszembe jut róla, hogy gagyi és szánalmas az összkép. Ne haragudj, de ez az egész nekem nagyon nem tetszik. Ehhez nem ártana egy kis tehetség és ízlés. Nem a gyakorlással van a hiba, hanem azzal, hogy az ötlet nagyon béna.
20L
Mivel a véleményünket kérdezed, én elmondom az enyémet őszintén:
Szerintem elég rossz lett.nem nagyon tudok más kifejezést rá, mint hogy gagyi.A nyelvedet húzd be,ez a háttér,a homályos részek,maga a stílus és koncepció,egytől egyig.Nincs bennük semmi eredeti,semmi ötlet.Ha nagyon szeretnél egy ilyesmi képet, akkor kérj meg valakit aki ért hozzá, hogy segítsen!Így ugyanis max a subbára kerülhetsz ki, a fotoshop-artista kategóriába:)
(Mivel pár sorral előttem jól leoltottál valakit, amiért jóindulatból odaírta, hogy nem a személyed ellen irányult a vélemény,én most direkt nem írom le,pedig szándékomban állt.)
Szerintem a jobb szemed nem kellett volna annyira beárnyékolnod, mert nagyon elüt egymástól az, hogy a bal szemed látszik a jobb pedig nem. Ennyi lenne a véleményem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!