Mi a tapasztalatotok a Belissima hajvasalóról? Milyen fajta van? (Belissima márkán "belül")
Linket is várok h nektek milyen van!! :) Melyik az a Belissima hajvasaló,amelynek dobozán Hajas László van?? (link)
Szép napot:)
Nekem pont olyanom van! :) Tavaly karácsonyra kaptam,és szerintem nagyon jó! Imetec Bellissima B7 300
25/N
Szia! Nekem is olyan van Bellissima (Hajas Laci ajánlásával) ráadásul nem is volt olcsó akkor 12 000 ft..
De sztem olcsóbban sokkal jobbat találsz már és ne Bellissimát vegyél :)
öö háát sajnos ez nem egyszerű... karácsonyra kapom és már megvették ..én mondtam ,hogy Belissimát (remélem nem csalódok benne) Ezt a kérdést azért tettem fel ,mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.Bármelyik oldalon olvasgatok ez ügyben ,megoszlanak a vélemények .Szóval,nekem jó lesz a Belissima is:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Első válaszoló vagyok. Igen,próbáltam már a hullámos hajat is,habár először nem igazán volt tiszta,hogy hogyan kell,de csak belejöttem. :) Én vasalás előtt mindig befújom a hajam fodrászkellékes boltban kapható hővédő spray-vel. Ja és előtte még szoktam a hajamra tenni olyan balzsamot,amit nem kell kimosni. Vasalás után pedig hajvégápoló szilikon olajat teszek a hajam végaire.
Igen ebből a fajta bellissimából van az olcsóbb,az tavaly 12ezer körül volt,és volt a drágább,ami nekem is van az valahogy 16-17ezer körül mozgott,de én tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!