Mi a tapasztalatotok erről a fajta fülhallgatóról?
A bedugósokkal az a bajom, hogy mindig kiesnek főleg a bal fülemből. Aminek meg fejpántja van azt nem lehet kistáskában vinni.
Szóval a képen látható változat lenne a következő próbálkozásom de már unom hogy mindig csak kidobom a pénzt, szóval előtte kíváncsi vagyok mások véleményére.
Ja, és elfér a szemüveg szára mellette?
Nekem volt ilyen egykor. Nem szólt rosszul, de két hátránya volt: egyrészt amikor nem hallgattad csak lógott a nyakadban, akkor a súlya miatt jolbra-balra himbálódzik miközben mész az utcán, másrészt pedig felvéve szemből úgy néztem ki az akasztója miatt mint akinek elállnak a fülei:) Elég nevetséges látvány volt. A javaslatom mindenféle elfogultság nélkül, pusztán a tapasztalatokra, és a tényekre alapozva: AKG szilikongumis bedugható füllhallgató. A hangzása semmihez sem mérhető (esetleg a Sennheiser veszi fel vele a versenyt) és világszínvonalon valamint szakmai múlt szempontjából is az első helyen áll.
És ez ki sem esik a füledből, mert háromféle gumiméretet adna hozzá, a szilikon pedig tapad a bőrhöz, és jól hangszigetel kívülről befelé, és belűlről kifelé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!