Színes kontaktlencse?
Szeretnék színes kontaktlencsét és az érdekelne,hogy mennyibe kerül és,hogy egy csomagban mennyi van és hogy hol lehet kapni?=)Esetleg tudtok olyan oldalt,ahol megtudnám nézni?=)
Köszönöm!
Nekem barna a szemem és tavaly Újévre rendeltem 2 pár,színes(kék)kontaktlencsét.11.000 ft volt+szállítás+folyadék.A folyadék kell hozzá,elengedhetetlen kelléke a lencséknek.Nekem 1300 ft volt egy kisebb kiszerelésű,ami egy hónapra volt elég.
Ráadásul ha valaki közelebb jött és belenézett a szemembe,nagyon látszódott,hogy nem igazi..tiszta gáz volt.Nehezen szokta meg a szemem,pedig jó méretből rendeltem,pont passzolt a szememre,de sokszor homályosan láttam.Szerintem ez hosszú távon egyáltalán nem egészséges a szemnek.A behelyezése sem valami kényelmes,nekem az első 2-3 hétben a nővérem segített berakni,azután pedig fél órákat szenvedtem,mire sikerült.Aztán rájöttem a praktikájára és utána ment hipp-hopp.
De az is biztos,hogy én nem rendelek többet..felesleges pénzkidobás volt részemről.
Egy csomagban amúgy 2 pár lencsét kapsz,2 hónapit és ez általában 10.000 ft körül van.
ez túl olcsó, hogy igaz legyen. én külföldi oldalról nem rendelnék ilyesmit, mert nem szívesen játszok az egészségemmel!
szeretnék én is rendelni, ha találok a méretemben elfogadható áron.
ha rendelsz akkor írd már meg a tapasztalataidat!
de nem ajánlom...
Nemrég találtam ezt az oldalt: [link]
Ingyenes a házhoz szállítás és a magyar árakhoz képest olcsó. Itt pedig magyarul le van írva a rendelés menete: [link]
Én is szeretnék rendelni majd, de még sosem volt kontaktlencsém. Valószínűleg olyat fogok majd vásárolni, ami 1 évig jó és szettben van (lencsék, folyadék, tárolódobozka, csipesz). Az ilyen szett úgy kb 6000 Ft körül lehet.
Az előző vagyok. :) Az elfelejtettem írni az előbb, hogy látom te is ezt az oldalt találtad meg, de nem tudod megbízható-e. Nos mivel én sem rendeltem még, csak alaposan utánanézegettem az oldalnak, csak linket tudok mutatni. Ez itt a partykontaktlencsés blog egy próbarendelésről: [link]
Ha majd rendelek és nem felejtem el, akkor megírom a tapasztalatomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!