Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Színes kontaktlencse?

Színes kontaktlencse?

Figyelt kérdés

Szeretnék színes kontaktlencsét és az érdekelne,hogy mennyibe kerül és,hogy egy csomagban mennyi van és hogy hol lehet kapni?=)Esetleg tudtok olyan oldalt,ahol megtudnám nézni?=)

Köszönöm!

2010. dec. 6. 11:59
 1/10 A kérdező kommentje:

Találtam egy külföldi oldalt,de nem tudom,hogy megbízható-e?:/

[link]

2010. dec. 6. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a yukka.hu-ról szoktam rendelni színes kontaktlencsét, elég egyszerűen meg lehet találni a menüpontok között. A kiszállítás is rendes, szólnak előtte, sőt, egyéni kéréseid is lehetnek, nekem maximálisan bevált, és innen jóval olcsóbb, mintha optikában vennéd!
2010. dec. 6. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem barna a szemem és tavaly Újévre rendeltem 2 pár,színes(kék)kontaktlencsét.11.000 ft volt+szállítás+folyadék.A folyadék kell hozzá,elengedhetetlen kelléke a lencséknek.Nekem 1300 ft volt egy kisebb kiszerelésű,ami egy hónapra volt elég.

Ráadásul ha valaki közelebb jött és belenézett a szemembe,nagyon látszódott,hogy nem igazi..tiszta gáz volt.Nehezen szokta meg a szemem,pedig jó méretből rendeltem,pont passzolt a szememre,de sokszor homályosan láttam.Szerintem ez hosszú távon egyáltalán nem egészséges a szemnek.A behelyezése sem valami kényelmes,nekem az első 2-3 hétben a nővérem segített berakni,azután pedig fél órákat szenvedtem,mire sikerült.Aztán rájöttem a praktikájára és utána ment hipp-hopp.

De az is biztos,hogy én nem rendelek többet..felesleges pénzkidobás volt részemről.

Egy csomagban amúgy 2 pár lencsét kapsz,2 hónapit és ez általában 10.000 ft körül van.

2010. dec. 6. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha külföldi oldalról szeretnél rendelni,számíts kb 5000 ft postaköltségre meg plusz díjakra.
2010. dec. 6. 14:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Oh értem,nagyon köszönöm!
2010. dec. 6. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:

ez túl olcsó, hogy igaz legyen. én külföldi oldalról nem rendelnék ilyesmit, mert nem szívesen játszok az egészségemmel!

szeretnék én is rendelni, ha találok a méretemben elfogadható áron.

ha rendelsz akkor írd már meg a tapasztalataidat!

de nem ajánlom...

2010. dec. 6. 18:00
 7/10 anonim válasza:
nagyon sajnálom hogy offolok, de a yukkán néztem kontaktlencséket és azt írta hogy megváltoztatja a szem színét.Ez azt jelenti hogy a kontaktlencse, de az eredeti szemszín ez ellenben semmit sem változik ugye?
2011. márc. 2. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó ha megváltoztatja a szem színét az azt jelenti hogy ha horod a lencsét akkor olyan színű lesz a szemed amilyen lencsét vettél. nyilvánvaló hogy a szemszíned nem változik ha kiveszed :) egyébként én freshlook colorblends-et szoktam használni. első pár nap mikor megkaptam szöszmötöltem sokat a berakással és a kivétellel de pár alaklom után már simán ment, nem olyan nagy cucc. csak eleinte kellemetlen. amúgy én is homályosan látok benne bizonyos szögben , de én nem is hordom ezeket a lencséket csak alkalomadtán. akkor meg nem zavaró.
2011. márc. 4. 21:19
 9/10 anonim válasza:

Nemrég találtam ezt az oldalt: [link]

Ingyenes a házhoz szállítás és a magyar árakhoz képest olcsó. Itt pedig magyarul le van írva a rendelés menete: [link]

Én is szeretnék rendelni majd, de még sosem volt kontaktlencsém. Valószínűleg olyat fogok majd vásárolni, ami 1 évig jó és szettben van (lencsék, folyadék, tárolódobozka, csipesz). Az ilyen szett úgy kb 6000 Ft körül lehet.

2011. jún. 18. 13:02
 10/10 anonim válasza:

Az előző vagyok. :) Az elfelejtettem írni az előbb, hogy látom te is ezt az oldalt találtad meg, de nem tudod megbízható-e. Nos mivel én sem rendeltem még, csak alaposan utánanézegettem az oldalnak, csak linket tudok mutatni. Ez itt a partykontaktlencsés blog egy próbarendelésről: [link]

Ha majd rendelek és nem felejtem el, akkor megírom a tapasztalatomat. :)

2011. jún. 18. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!