Mit gondoltok a vörös hajú lányokról?
eredeti szép.
festettáltalábantermészet ellenesen csúnya
Hát nem tudom.. nekem végülis nincs bajom vele, de nem is a kedvencem :)
Én a hosszú egyenes fekete hajat imádom, az a gyengém. A göndörtöl rosszul vagyok, mert nekem is az és utálom :s
A szöke pedig az ami kizáró ok nálam :)
16/L
"Hát igen, ízlések és pofonok, engem pl a szőkéktől ráz ki a hideg"
Háhá a hozzáállásoddal van baj meg avval h süt rólad az irigység h ameddig minket szőke szolisokat megnéznek te alaulmaradsz örök 2.ként:D Tudod ilyen lenézős flegmavagyokpedignagyonnincsmire leányok már régen nem kellenek senkinek.: )
Amúgy engem és a köreimbe lévőket pedig tőled ráz ki a hideg, ez ezer %.És nem a vöröshaj fehérbőr miatt;)
jaés mielőtt minuszozol gondolkodj kiscsillag:)
te meg visszavehetnél az arcodbol drága, mer ha van palid mia f*szt érdekel h megnéznek e mások?:D minek akarsz másnak tetszeni?:D
meg saját magadnak mondasz ellent gondolkodj már nyomorult:D
nem néz meg senki - most is van barátod - és eddigis helyes palijaid voltak.mikor hazudtál a 3közül?:D
66%-os nem akarsz elhúzni a fenébe? :D
Magyarul se tudsz írni, de a tanyasi szleng az megy :) Avval :)
Az meg, hogy te arra vagy büszke, hogy 2 kiló vakolat és szolizott böröd + festett hajad van, akkor csak gratulálni tudok. Nagyon megmutatkozott az agyi szinted az utolsó válaszodban is :)
Talán pár év múlva felnösz agyilag és rájössz, hogy mi is a helyes, aztán talán leszoksz az ilyen plázapics@ságról :)
A kérdezö legalább különleges ha eredetileg is ilyen a haja, böre. Söt, mellesleg rajta látszik, hogy nagyon nem hülye veled ellentétben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!