Mi a szebb? A barna vagy a fehér bőr?
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 08:24
11/26 anonim válasza:
Mivel én nagyon fehér vagyok és szeplős, így a barna bőr tetszik, mert nekem jobban áll mások szerint is. De láttam már strandon hófehér bőrű lányt fekete hajjal, valami eszméletlenül szép volt, mondom ezt nőként. Tehát szép a fehér is és a barna is, de tényleg nem mindenkinek áll jól minden. De ami talán a legfontosabb, hogy ha önmagadnak tetszel, akkor jól érzed magad a bőrödben és másoknak is úgy tetszel majd!
12/26 anonim válasza:
Én személy szerint a kicsit hamvas, fehér bőrt szeretem, de a hullafehérség taszító. Szerintem fehérembernek a fehér bőr a szép, az sugallja az azonos kultúrát :)
13/26 anonim válasza:
Nekem sötétbarna hajam van, benne vörös melír, plusz barna szemek és hófehér a bőröm. A napon csak leégni sikerül, de nem is baj, szerintem a fehér bőr sokkal szebb. Az agyonszolizott valamiért taszít...^^ Mondjuk az az enyhe barnaság mindenkinek szép lehet, nekem a fehér áll jól, lenem cserélném.:P
14/26 anonim válasza:
nekem a barna sokkal jobban tetszik, de sajnos fehér bőröm van :( nehezen barnulok le még a tengerparton is :S
15/26 anonim válasza:
Nekem is tiszta fehér a bőröm... régebben nem is akartam, hogy barna legyen, de mostmár nem bánnám (látszik, hogy változom:P), amúgy meg kinek mi áll jól :P
16/26 anonim válasza:
ez ízléstől függ..mindkettő lehet nagyon szép, de lehet sápadt fehér és lehet szolibarna is..ezek meg nemtúl előnyösek. én a hófehér bőrt személy szerint nem szeretem, 1-2 hetente járok szoliba, nekem jobban tetszik ha van egy kis színem :)
17/26 anonim válasza:
A fehér nekem sokkal jobban tetszik :)
18/26 anonim válasza:
fehér. utálom az egzotikus dolgokat.
19/26 anonim válasza:
A fehér bőrű lányok gyönyörűek! mellé pedig néhány szeplő csak szebbé teszi
20/26 anonim válasza:
nekem a napbarnított bőr tetszik de sajnos olyan vagyok mint egy hulla-.-" hiába napozok 1 hét után lekopik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!