Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a szebb? A barna vagy a...

Mi a szebb? A barna vagy a fehér bőr?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 08:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a bronzos, barnább bőr tetszik, az olyan... egzotikus :D Nekem sajnos hullafehér bőröm van, és nagyon gondolkodom már a szoláriumon... (17/L)
2009. jan. 17. 08:31
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nagyon szép és az összképtől függ, hogy kinek melyik áll jobban.
2009. jan. 17. 08:31
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a barna bőr szebb. Viszont a szoli káros, illetve akinek nagyon fehér a bőre az ott sem tud barnulni, csak pirulni. Most én is fehér vagyok, egyébként könnyen barnulok, ha odafigyelek (szolinál kellőképp fokozatosság, napozásnál naptej nem szoktam megégni), viszont ilyenkor télen nem túlzottan foglalkoztat a téma, hisz úgyis vastag, hosszú ujjú ruhákban járunk, tehát a barnaság nem sokat látszik, és ilyenkor nem károsítom magam feleslegesen szolival. Tavasszal szoktam eljárni (akkor sem esem túlzásba, heti egy alkalom, eleinte 2), mielőtt lekerülnek a hosszú ujjú pulcsik, mert azért a barna/barnább bőr szerintem mégis szebb, persze attól függően, hogy kinek milyen a bőrtónusa és a haja színe.
2009. jan. 17. 08:34
 4/26 anonim válasza:
63%

EZ EGYÉNTÖL FÜG van akinek nem állna jol a barna bör

ez nemhiszem hogy döntene a szépségben

láttam már jó barnára lesült nöt és elég sötét volt szal ronda arrol nem is beszélve hogy van aki szeplös lesz a napon

1ébként nekem tetszik a fehér cici és seggis

2009. jan. 17. 09:21
 5/26 anonim ***** válasza:
89%

hát ez váltózó :D pl: egy hidrogén szőke...meg sötét barna bőr huhuuu...:D:D

De pl az Ázsia lányoknál meg fekete haj és a hófehér bőr megy... én csak félév vagyok de, én olyan barna vagyok nem örököltem ezt a fehérséget :P:D

2009. jan. 17. 09:35
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
jahjj félvér
2009. jan. 17. 09:36
 7/26 anonim ***** válasza:
97%
hófehér.. :)
2009. jan. 17. 10:38
 8/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is hófehér bőr a legszebb!bár a napbarnitotta bőr is szép csak a feher jobban tetszik:) Én pl nagyon könnyen és gyorsan barnulok, állitólag jól is áll, mégis nyáron mindig nagyon vigyázok nehogy megtörténjen :)) Szóval én mindenképp a fehéret részesitem előnyben :)
2009. jan. 17. 10:55
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a barna bőr tetszik jobban.A bőröm elég világos(a fehértől azért messze van szerencsére)de minden vágyam,hogy szép barna bőröm legyen,ezért nyáron sokat vagyok a napon.
2009. jan. 17. 11:26
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak azért teccik a fehér bőr jobban mert többféle szinű hajat lehet hordani hozzá.Én ilyenkor közepes vagyok nyáron meg szinte csokibarna kreol.
2009. jan. 17. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!