Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nálunk vannak ilyen...

Csak nálunk vannak ilyen divat b*zik? Vélemény?

Figyelt kérdés

Mikor megyek az utcán minden második fiu igy néz ki:félre fésült pörkölt haj, vagy 190 centi, vagy 120, nagyjából 30 kiló,ujjatlanba van, de alig van karja meg válla... össze-vissza firkált szakadt csőnaci, és az arca tele pc-vel.(olyan átlag punk/emo keverék.)

Ráaádsul ha rövid gatyába/ujajtlanba van látszik hogy agyon gyantázott/borortvált a bőre és még a járásuk is olyan selyemfiús!(volt olyan, aki azt nézegette izzadt-e a hónalja:S)

viszont amikor a szemem elé kerül a tvben vagy a neten egy videó, ahol küldölfi fiúk járkálnak fel alá(hirado stb) akkor azok tényleg férfik, és nem csak a farkukra értem azt.

ha nem lenne guszusom minden sarkony elhánynám magam egy magyar serdülő korú fiútól, ti hogy vagytok ezzel?

2010. nov. 27. 18:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Környéke válogatja, a mi giminkben nem nagyon voltak/vannak (durván 2 éve végeztem)... szval nem kéne általánosítani... az lehet, hogy megnőtt a számuk azzal, hogy a médiába bekerültek azok a stílusok, de az nem jelenti azt, hogy mki olyan, még véletlenül sem. És plána nem nemzetiség kérdése. Lehet, hogy egy átlag külföldi gimiben vagy középsuliban is ugyanannyi divatozó srácot találsz, mint nálunk (nem hinnélm, hogy egy-két híradós riportban elcsípett, háttérben grasszáló srác reprezentatív lenne ilyen szempontból). A másik kérdés meg az, hogy ha neked nem ártanak, akkor miért utálkozol... (egyébként meg amit a szóhasználatukról mondtál, nálunk az egész évfolyam elég mocskosszájú volt, és még véletlenül sem a metroszexuális/b.zis srácok voltak, hanem a kemény rockerek meg a focista brigád...
2010. nov. 29. 21:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Hát izééé.

Még szerencse hogy én nem vagyok ilyen. Lehet hogy énis elhánynám magam:D

De ha kell adat:

Zselézet haj.

Borotvalom 1-2 helyen, de nem mindenhol.

Pc(fogalmam sincs hogy mire érted)

196cm

98kg

19f

2010. nov. 29. 23:42
 23/24 anonim ***** válasza:

te most úgy nagyjából egy átlag igényes, metrosex fiút írtál le ...

mi a gondod ezzel?

csak nem irigy vagy?

mostani tizen-/huszonpár éveseknél azért tudod sokkal nagyobb arányban szokás igényesnek lenni ...

2010. dec. 14. 14:23
 24/24 A kérdező kommentje:

igényes??

abban mia az igény, ha bűzlik a cigiszagtól, és lerí róla, hogy drogozik?

ezt nevezed te igénynek, grat(Y)

amugy nem irigykedem, mert csaj vagyok;)

am azt hiszem (az előző válaszolók alapján) nagyon sokat irtam inkább a természetes adottágokról:S -nyurgasás, babapospi arc stb-

inkább az azámomra az idegesítő, hogy hülyék mint a barmok, csak mennek az első leghülyébb után.

pl hogyha netalántán egyszer unalmukba betérnek a suliba, aztán délután a szokásos drogos helyükön azon röhögnek, melyik tanárt hogyan külték el az anyjukba(jo,nem mondom, hogy a "pártukon" állok, de ilyen borzalmas eredménnyel) és összevissza bukdácsolnak, és ahelyett, hogy kezdenének valamit az életükkel csak úgy vannak...szerintem ez nagyon éretlen, és szánalmas gondolkozás.(most nem annyira a 14-15 évesekre értem, hanem aaz ideősebbekre! olyan 17fölött.)

2010. dec. 14. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!