Ez divat még? Nekem nagyon tetszik, sok vélemény érdekelne, hogy divat-e még!
2009. jún. 20. 19:56
1/11 anonim válasza:
Nem divat! Nem is tudom, hogy itthon volt-e egyáltalán...
De a parkettafonás nem olyan dolog, ami ultraciki, ha már senki nem hordja. Szerintem bátran csináltass, mert nagyon jól néz ki!
2/11 anonim válasza:
Szerintem minden divat, ami jól áll az embernek. Lehet, hogy mostanság kevesebben hordják, de a divat ismétli önmaghát. Ki tudja? Lehet hogy fél év múlva újra ezrével futkosnak ezzel a hajjal az utcán. Ha tetszik, megfelelően sok hajad van hozzá, bátran utánozd le!
3/11 anonim válasza:
Ezt még én is megakarom csinàltatni,ehhez növesztem egy éve a hajam:)
Nem a legnagyobb divat,söt.
De szerintem az a jo,legalàbb nem minden màsodiknak lesz ilyen haja:)
4/11 anonim válasza:
nem divat, és szerintem nem is volt különösebben soha... De ha tetszik miért ne?
5/11 anonim válasza:
nem hiszem,hogy nagyon divat.
DE NEM EZ A LÉNYEG,hanem hogy tetszik-e?ha igen hajrá csináltasd meg,legyél egyedi,nem kell a divatot utánozni állandóan.
14/L
6/11 A kérdező kommentje:
köszi!!! :D Arra gondoltam,hogy ciki-e.....Mondjuk fele annyi hajam sincs mint a csajnak a képen sajnos!!!
2009. jún. 20. 20:39
7/11 anonim válasza:
Nembaj ha nincs akkora hajad :) vedd a jó oldalát legalább hamarabb megvan ;) amugy meg én se hallottam h divat lenne..dehát kit izgat ha jól áll :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább az a ciki, ami most a divat! Nekem nagyon tetszik ez a frizura, ha hosszabb hajam lesz én is ilyet akarok csináltatni :)
9/11 anonim válasza:
Manapság már tényleg ott tartunk h minden divat!A 70' 80' 90'-es évek....sőt! Az 50'60'as évek koktélruhái szinte minden évben visszatérő kedvencek! És ugyanúgy a smink,a frizura,a ruha...Csak bátran csináltasd meg,nekem tetszik!
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez a haj jól néz ki és praktikus is nagyon! Az pedig teljesen mindegy, hogy divatos-e, de szerintem, ha nincs sok hajad, akkor nem néz ki jól, csak rosszul. Anyukám régebben gyakran csinált nekünk ilyen hajat és csak hülyén nézett ki, hogy teljesen kilógott a fejbőrünk, mert nincs olyan sok hajunk. És alig lett pár vékony tincsecskénk...:) Ez a hajviselet nem véletlenül az afroamarikaiak körében terjedt el... Nekik van hozzá megfelelő mennyiségű hajuk. De ha neked tetszik, próbáld ki! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!